-  
											
- Katılım
 - 4 May 2020
 
 -  
											
- Mesajlar
 - 2,554
 
 -  
											
- Tepkime puanı
 - 8,045
 
 -  
											
- Puan
 - 113
 
 
Şokelma, isminin de çağrıştırdığı gibi ekmeğe sürülebilir bir elma marmelatı. Isparta'da Eğirdir Belediyesi'nde çalışan kadınların 
	
		
			
				
			
		
		
 ve satışa sunduğu şokelmayı  tanıyalım.
Isparta, Türkiye'nin elma üretim merkezlerinden biri. Burada Eğirdir Belediyesi'nde çalışan kadınlar rendelenmiş elma, elma konsantresi, karbonat ve süt karışımından oluşan bir ürün üretiyorlar ve adını "şokelma" konuyorlar.
Şokelma, tıpkı sürülebilir çikolata kremaları gibi kahvaltılarda ekmeğe sürülerek yenilen bir lezzet aslında.
Ekli dosyayı görüntüle 6745
				
			
			Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için 
			Giriş yap veya üye ol.
		
	Rendelenmiş elma, elma konsantresi, karbonat ve süt karışımından oluşan yerel bir ürün..
Ekli dosyayı görüntüle 6744Isparta, Türkiye'nin elma üretim merkezlerinden biri. Burada Eğirdir Belediyesi'nde çalışan kadınlar rendelenmiş elma, elma konsantresi, karbonat ve süt karışımından oluşan bir ürün üretiyorlar ve adını "şokelma" konuyorlar.
Şokelma, tıpkı sürülebilir çikolata kremaları gibi kahvaltılarda ekmeğe sürülerek yenilen bir lezzet aslında.
Ekli dosyayı görüntüle 6745