Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Hava Tahmini Uzun Vadeli Tahminler(7 Günlük)

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
27.03.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, , Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğus ve Ş. Urfa çevreleri ile akşam saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının aralıklı yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
28.03.2022
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde batılı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
29.03.2022
Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege (Denizli ve Muğla hariç), Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Isparta, Burdur, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Kayseri, Niğde ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
30.03.2022
Ülkemizin genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
31.03.2022
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Van çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
01.04.2022
Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Bolu ve Karabük çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
02.04.2022
Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya ile Çanakkale çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI
Genellikle mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde artmaya devam edeceği ve batı kesimlerden başlayarak mevsim normalleri civarına, çarşamba gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak yer yer mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
28.03.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/sa) esmesi bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
29.03.2022
Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi, Ege, Orta Akdeniz, Batı Karadeniz, Isparta, Burdur, Eskişehir, Niğde, Karaman çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
30.03.2022
Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi, Kahramanmaraş, Kastamonu, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ver Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Erzurum ve Erzincan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve batı kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.
31.03.2022
Ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Hakkari çevreleri ile Van’ın güneyinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
01.04.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale çevreleri ile Edirne’nin güney, Balıkesir’in kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
02.04.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale çevreleri ile Edirne’nin güney, Balıkesir’in kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
03.04.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının artarak mevsim normalleri civarına çıkacağı, hafta ortasından itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
02.04.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kırklareli, akşam ve gece saatlerinde Çanakkale çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
03.04.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz ile İzmir’in kuzeyi, Manisa ve Samsun çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
04.04.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu,Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Samsun, Kars ve Ardahan çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
05.04.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz ile Kütahya, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
06.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara’nın kuzeyi, Yozgat ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
07.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara’nın kuzeyi ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
08.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinin yağmur ve sağanask yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hafta sonunda kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalacak olan hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren Ülkemiz genelinde tekrar artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
03.04.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Batı Karadeniz ile İzmir, Manisa, Çankırı ve Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
04.04.2022
Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Tekirdağ, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Samsun ve Ardahan çevreleri ile İzmir’in kuzey, Ankara’nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
05.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Çankırı, Sivas, Muş ve Bitlis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
06.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
07.04.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege (Kütahya ve Muğla hariç), Göller Yöresi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, ordu ve Tokat çevreleri ile Konya’nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
08.04.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Tekirdağ, Isparta ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana ve Osmaniye’nin kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
09.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının yağışla birlikte biraz azalacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 

AsyA

Forum Kalemi
Öylesine...
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
14,443
Çözümler
1
Tepkime puanı
38,508
Puanları
113
Bize yağmur geliyormuş ne güzel :) Rabbim ramazanı bize kolaylaştırıyor :)
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
15.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
16.04.2022
Ülkemizin güneydoğusu ile zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Van ve Hakkari çevrelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
17.04.2022
Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Isparta ve Burdur çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
18.04.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Erzurum, Kars, Ardahan çevreleri, Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile Antalya’nın doğusunun iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
19.04.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Giresun, Gümüşhane, Bayburt ve Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
20.04.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Karadeniz, Erzincan, Tunceli, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege ile Bolu çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
21.04.2022
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının hafta sonunda Ülkemiz genelinde artacağı ve mevsim normalleri civarına, batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
06.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar ve Kütahya’nın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta Karadeniz ile Sinop, Kastamonu, Artvin, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Muş, Erzurum, Kars, Ardahan, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güneyinde kuzey yönünden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
07.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
08.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Batı Karadeniz’in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç) ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
09.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Denizli, Sivas, Ordu, Tokat, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
10.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Bolu ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
11.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güney Ege’nin ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Muş, Van ve Hakkari çevreleri ile Konya’nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
12.05.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevreleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının; Cumartesi gününden itibaren artacağı, hafta başından itibaren mevsim normalleri civarına çıkacağı edeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
21.09.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadenizve Doğu Anadolu’nun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun batısı ve Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Sivas çevreleri ile Kayseri’nin Kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli (50-80 km/sa) olarak esmesi bekleniyor
22.09.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların;Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz kıyıları ile Tokat, Sivas ve Kayseri çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğulu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
23.09.2022
Ülkemizin genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu,, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Tokat, Ordu, Sivas çevreleri ile Samsun’un doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.09.2022
Ülkemizin genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
25.09.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
26.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
27.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının; Çarşamba gününden itibaren azalarak, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
23.09.2022
Ülkemizin genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kırklareli, Tekirdağ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun’un doğusu ve Ordu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneybatı yönlerden kuvvetli (40 – 60 km / saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.
24.09.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile İstanbul’un doğusu, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun’un doğusu ve Ordu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar yağış görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda Güneybatı yönlerden kuvvetli (40 – 60 km / saat) olarak esmesi bekleniyor.
25.09.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Iğdır, Ağrı çevreleri ve Van’ın kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
26.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
27.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara’nın parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
28.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara’nın parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
29.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri altında seyredecek olan hava sıcaklıklarının Pazar günü batı kesimlerden başlayarak artacağı tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
24.09.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz (Bolu hariç), Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Muş, Bitlis ve Adıyaman çevreleri, İstanbul’un Anadolu yakası ile Adana’nın kuzey, Hatay’ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Doğu Karadeniz, Ordu, Kars ve Ardahan çevreleri ile Samsun’un doğu, Erzurum’un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın: Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
25.09.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
26.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
27.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
28.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu ile Kırklareli, İzmir, Manisa, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
29.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
30.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının; hafta sonunda artarak hafta başından itibaren mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
25.09.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Muş ve Ağrı çevreleri ile Iğdır’ın batı ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
26.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, Ege ve Batı Karadeniz’in parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
27.09.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
29.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
30.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara ve Karadeniz’in parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
01.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının artarak mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
26.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, Ege ve Batı Karadeniz’in parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
27.09.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Çanakkale’nin güney ve Balıkesir’in batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve batısı ile kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz ile İzmir çevreleri, Denizli’nin batı ve Aydın’nın doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi ile İç Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
29.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak yağışlı, Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batı ilçeleri ve Batı Akdeniz’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
30.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara ve Karadeniz’in parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
01.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
02.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde artacağı ve genellikle mevsim normalleri civarında, Çarşamba gününden itibaren ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar