Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Kısıtlamalar

Benim kısıtlamam bundan daha geniş ,Cuma 18.30 dan Pazartesi 07'ye kadar :)
Haftasonlari evde olmayı seviyorum ..

Cezadan kazandıkları bence hoşlarına gitti.. ulan halkım halkım diyon halk senden tam anlamıyla sokaga çıkma yasagı ver oynama bizinle saatlerle diyor.. baştaki aklımızla dalga geçiyor.. 21 05 ne lan .. gece uyur gezermiyiz biz.. bi git ya

?Yeni koronavirüs tedbirleri

Bu da burada dursun :)

Berberler ve kuaförleri kapatmamaları, her ilde restoran olarak her yer kapanırken Afyonkarahisar’da akepe tüm organizasyonlarını yaptığı ve ortağı olduğu Etci Babayı(et lokantası) ayrı tutması ve valilik sadece orayı ayrı tutarak vali beyin imzasının olması, seyahat kısıtlamasının olmaması dikkatimi çekti.

Market kasap açık kalacakmış peh.. araba radyosunda dinledim .. adam kimligini unutmuş.. arkadasını arıyor getirsene diye .. arkadaşı getiriyor tamam diyip.. polis diyoki bak diyo arkadaşınada senin yüzünden ceza yazacaz onuda çıkardın dışarıya :D polislerim amirlerim bana kızmayın size hakaret etmiyorum.. ama 14 kural ve 14 gün karantina uygulanasını siz yanlış algılamışsınız .. kör kural uyguluyorsunuz. Neden ? Kadın hastaneden pcr testini almış negatif evine gidiyor.. giden kadına hastanede koronalı varmış 14 gün kyk ya almamız lazım diyosunuz.. kadında diyorki gelemem isterseniz bir test muane yapın herşeyim temiz.. polis diyorki hanım efendi 14 gün kuralı uygulamamız lazım.. e diyo belge elimde baksana şakamısın sen diyor polis tınlamiyor... yani bilinçsiz polislerimiz... amirleri bunlara demiş dinlemeyin kuralı uygulatın :D covid movid alekte movid hikaye al içeriye al al... eğitimsiz polis

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri