Yorum/Analiz Yavuz Ağıralioğlu'nun Siyasi Gündemle Alakalı TBMM'de Düzenlediği Toplantı (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı ZARiP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
Canlı dinleme imkanımız oldu Yavuz Bey'in bu toplantısını, içimden her cümlenin sonunda helal olsun diyebildim, diyemediklerimizi bir çırpıda söyledi.
Belli bir grup söylediklerinin sonuna kadar haklı olduğunu, belli başka bir grup sırası mıydı şimdi oldu, beklentiler dışında bir açıklamaydı şimdi seçim öncesi kafa karıştırdı.
Ama bu bir son değil, ileriye dönük yeni bir başlangıç olarak gördüm.
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

@ZARiP, bende dinledim. Hala o ittifakta bulunmalarını anlamıyorum. Tehdit ve şantaj ile durmuş okduklarını biliyoruz. Elimizde belgeler var diyerek ihraç edilenlere şahit olduk.
Şimdide hdp ile aynı ittifakta.
O ittifakta yer alacağına keşke yanlız girseydi.
Maalesef sözlere değil fiillire bakıyoruz. Pusu kurulduğunu bile bile hala orda durmaları tüm sözleri boşa çıkarıyor.

Partisiyle kazanamayan Kemal şimdi böyle kumpaslarla kazanmaya çalışıyor. Bu kumpasa iyi parti alet oluyor.
Ağıralioğlu sevdiğim biri ama eyleme dökülmeyen her söz bana boş geliyor. İyi partiye başkanlığı hak eden biri, ve arkasında durulacak bir adam. Ama millet ittifakı kuyruğuna takılı olduğu sürece silinecek.

Maalesef Millet İttifakı iktidara benzemesin ötesine geçti. Onlar yıllar içinde kokuştu, bu ittifak daha iktidar olmadan kokuştu.

Aday ol, parti kur altına imzamı atar çalışırım sana. Sözlerinin arkasında durmak sadece sözle olmaz. Seni seviyorum sakın kumpaslara gelme.
Kaset kumpasla iktidarı hedefleyen bir kemale geçit vermyin

konuşması çok güzel.
demekki iyi parti içindede terör ile yan yana duramayız diyenler varmış.
umarım sözlerinin arkasında durur.
zira siyaset arenesında çom fırıldaklar gördük..

@Emir Şahin, İyi parti içinde çok kaliteli isimler var.
Hdp içinde bile kaliteli insanlar var Altan Tan gibi, ama terörle arasın mesafe koymadıkları için bıraktılar. Altan Tan partiden ayrıldı mesela.

Önemli olan konuşmak değil eylemde geçirmek.
İktidar olmak her yol meşrudur bakış açısı sorunlu bir bakış açısıdır

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri