Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum/Analiz Yavuz Ağıralioğlu'nun Siyasi Gündemle Alakalı TBMM'de Düzenlediği Toplantı

Canlı dinleme imkanımız oldu Yavuz Bey'in bu toplantısını, içimden her cümlenin sonunda helal olsun diyebildim, diyemediklerimizi bir çırpıda söyledi.
Belli bir grup söylediklerinin sonuna kadar haklı olduğunu, belli başka bir grup sırası mıydı şimdi oldu, beklentiler dışında bir açıklamaydı şimdi seçim öncesi kafa karıştırdı.
Ama bu bir son değil, ileriye dönük yeni bir başlangıç olarak gördüm.
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

@ZARiPZARiP is verified member., bende dinledim. Hala o ittifakta bulunmalarını anlamıyorum. Tehdit ve şantaj ile durmuş okduklarını biliyoruz. Elimizde belgeler var diyerek ihraç edilenlere şahit olduk.
Şimdide hdp ile aynı ittifakta.
O ittifakta yer alacağına keşke yanlız girseydi.
Maalesef sözlere değil fiillire bakıyoruz. Pusu kurulduğunu bile bile hala orda durmaları tüm sözleri boşa çıkarıyor.

Partisiyle kazanamayan Kemal şimdi böyle kumpaslarla kazanmaya çalışıyor. Bu kumpasa iyi parti alet oluyor.
Ağıralioğlu sevdiğim biri ama eyleme dökülmeyen her söz bana boş geliyor. İyi partiye başkanlığı hak eden biri, ve arkasında durulacak bir adam. Ama millet ittifakı kuyruğuna takılı olduğu sürece silinecek.

Maalesef Millet İttifakı iktidara benzemesin ötesine geçti. Onlar yıllar içinde kokuştu, bu ittifak daha iktidar olmadan kokuştu.

konuşması çok güzel.
demekki iyi parti içindede terör ile yan yana duramayız diyenler varmış.
umarım sözlerinin arkasında durur.
zira siyaset arenesında çom fırıldaklar gördük..

@Emir Şahin, İyi parti içinde çok kaliteli isimler var.
Hdp içinde bile kaliteli insanlar var Altan Tan gibi, ama terörle arasın mesafe koymadıkları için bıraktılar. Altan Tan partiden ayrıldı mesela.

Önemli olan konuşmak değil eylemde geçirmek.
İktidar olmak her yol meşrudur bakış açısı sorunlu bir bakış açısıdır

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri