Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Yardım ettiği yolcu tarafından vurulan taksici (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
İnsanlardaki güven duygusunun, iyilik yapma duygusunun da ölümüne şahit olduk. Şimdi nasıl güvenip yardıma koşacağız :(

Yardıma koşamayan millet olduk çıktık.

Hayvanlar alemi bizden daha çok hakediyor bu dünyayı gerçekten insanlar onların misafiri olduğunu düşünüyorum..

Cezalar caydırıcı olmadığı sürece önünü alamayız bu tip insanlara 5 gün yaşama hakkı tanıyacaksın ilk gün sol bacağını ikinci gün sağ kolunu üçüncü gün sol bacağını dördüncü gün sol kolunu son gün ise taksim meydanında ibreti alem için başını giyotinle keseceksin
( sadist değiliz ama bu durumda kimsede hümanizm savunmasın)

Böyle ola, ola güvenmez, güvenilmez hale geliyor toplumun içindekiler,,
Elbette güveneceğimiz şeyler olsa da, dışarıda hayat güvenilmezliği aşılıyor resmen,,,

Rabbimiz taksiciye rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah,,

Çok üzüldüm zaten vicdansız bir toplum olmuştuk bu olayla artık kimse kimseye yardım etmez bide kimseye güvenmeyeceksin diye söyleniyor ya bir şey diyemiyorum Allah rahmet eylesin :(

Umarım en ağır cezayı alır içimizde ki iyiliği de vurdular

Nasil böyle bir ulke olduk,etrafimiz ruh hastası psikopatlarla dolu her gün bir olay ,disarda rahat dolasamaz olduk :((
Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin.

"Müslüman, Müslüman'ın kardeşidir. Ona hainlik yapmaz, ona yalan söylemez,onu zor durumda yüzüstü bırakmaz…"
(Tirmizî, Birr, 18)

Mekanı cennet olsun.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri