Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Yaprak Dökümü

Ya ben bu diziyi hala izliyorum ilk zamanlar izlemedim hem konumum icabı yaşım icabı ilgi alanım icabı sarmazdı ve hiç bir oyuncuyu tanımazdım. Varsa yoksa işim rap'di rapçi adam tv mi izlerdi sisteme diss atardık sözde kahrolsun tv televizyon kafası haha sonra oyuncuları falan tanıyınca baktım sardıda halada bazen verir tv 2 neyim bakarım..

Rıza edendinin yeri bende başka puhahaha ayşe hatunun . Sarılmandan belli kırıcanmı belimi şarkısını buna remix yapıp plak dinlettiriyorlar ya hala gözümün önünde o . Unutulmaz :haha: ulan ya nerden çıktı bu karşıma keyfim geldi :haha:

Kitabı saçma saptandı, aynı saçmalıktan bir dizi olmuş. Belkide ben içinde aldatma, fesat dedikodu olan şeyleri sevmiyorumdur.
Ama beğenmedim.

Son düzenleme:
Neredeyse herkesin izledigi bir türk dizisi.. zaten kitap uyarlamasi.. lakin dizi sonrasi populer oldu..

ben izlemek yerine kitabini okumayi tercih etmistim.. bence doru bi tercihti..

Çok büyük bir yazarın, taa 1930lu yillarda yazdigi kitabi okurken müthis hayranlik duymustum kendisine. Kitabin icine girerek okuyabilecek her okura, sade yazimi ile asla sıkılmayacagini dusundugum ve ilgilisine o dönem hakkinda çokca mesaj veren üstün bir kitap bana göre. Aslinda verilmek istenilen tam bir dramdır. Bir ailenin batililasmayi nasil yüzüne gözüne bulastirdigini anlayabilene çok enfes bir dille anlatir. Ders cikarilmasi gereken bir kitaptir.

Dizisini izlemedim ama kitabi ile asla bagdasmadigindan eminim, fakat yine de anlayana büyük ders çıkarımı olabilecek bir senaryosu oldugundan eminim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri