Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FK SözlükYapmak istenilen çılgın spor.
(1 Görüntüleyen)
Ekstrem sporlara ayrı bir tutkum var hala gerçekleştirmek istediğim @AsyA dediğinden yapmıştım yapmaz olaydım zikir çekiyorsun resmen Kanatlı tulum uçuşu / Wingsuit Flying bunu yapmak isterdim çok güzel gözüküyor
Bungee jumping ve paraşütle atlamayı aşırı çok istiyorum. Ama fiyatları çok pahalı yaf. Yazın bungee jumping için gideyim dedim 450 denilince vazgeçtim
Çok güzel sponsorlarim vardı
Banka gezisi ile Kapodokya da balona bindik daha sonra grup tan ayrılıp sponsor muhteremlerimle Bungee jumping yaptık ordan yamaç paraşütü için Muğlaya geçiyorduk aklımıza koyduk tüm esktrem sporları yapacaz yamaç paraşütünden sonra normal paraşütle atlama ve son Kanatlı tulum uçuşu / Wingsuit Flying bunu yapıp final yapacaktık ki babası rahatsızlandı Istanbula döndük.daha sonra evlendi 2 de şimdi niyetleniyoruz ama eşleri izin vermiyor abi eşlerimizi bize bağışla sevenleri ayırma diyor hanım kardeşlerim susmak zorunda kalıyorum