Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vurun Abalıya

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Burç
Yay
Memleket
Antalya
DisPVx
Arşiv

ABD’nin Kuzey Dakota eyaleti valisi Doug Burgum yaptığı açıklamada, isteğe bağlı olarak, semptom göstermeyen ancak COVID-19 taşıyan hemşirelerin, hasta bakmaya devam edebileceklerini belirtti. Söz konusu karara hemşireler tepki gösterdi.

ABD’nin Kuzey Dakota eyaleti valisi Doug Burgum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sağlık sistemimiz çok büyük bir baskı altında. COVID-19 nedeniyle hastaneye yatışlar artık Kuzey Dakota'daki mevcut hastaneye yatışların yüzde 14'ünü oluşturuyor ve hastaneler önümüzdeki haftalarda ciddi kısıtlamalarla karşı karşıya. Yayılmayı yavaşlatmak için herkesin yardımına ihtiyacımız var. Hastanelerin talep ettiği üzere, bir Devlet Sağlık Görevlisi emri, CDC tarafından tavsiye edildiği gibi önlemler alındığı sürece, COVID-19 pozitif sağlık çalışanlarının, hasta bakmaya devam edebilecektir” dedi.

Hemşireler karara tepki gösterdi

Hemşireler, hastanelerin hasta hemşireleri işe gelmeye zorlayabileceğini veya pozitif çıkan ve çalışmayı reddedenlere ‘misilleme’ yapabileceğini söyleyerek karara tepki gösterdi. Amerikan Hemşireler Birliği (ANA) tarafından yapılan açıklamada, “Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 400 hemşire COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti ve diğerleri de enfekte oldu, hastaneye kaldırıldı. Bu kabul edilemez. Hayatlarını ve kendi ailelerinin sağlığını riske atan hemşireler ve sağlık çalışanları daha iyisini hak ediyor” ifadeleri kullanıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 400 hemşire COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti ve diğerleri de enfekte oldu, hastaneye kaldırıldı.

Sayi çokmuş. Bizde saglik personelinin durumu nasil acaba. Istatistiklerde bu ayrım yapılmıyor değilmi ortak.

Sistem çöktü aslında kimse bunu yüksek sesle dile getirmiyor semptomun varsa 10.gün yoksa 7.gün pozitif olsanda işe başlıyoruz çünkü çalışacak eleman yok karantinadan sonra izinler durduruldu daha toparlayamadan gün aşırı nöbetten nöbete koşturuyorum çünkü her gün pozitif çıkan yeni arkadaşlarımız oluyor bu süreçte iki defa uçuk çıkardım direncim düşüyor hayatim boyunca takviye c vitamini çinko felan kullanmayan ben bu ürünlerle tanıştım
Ölmeden bu kabus bitseydi artık

Yapacak bişey yok tüm dünyada salgın başa bela ve bununla mücade etmenin ayrıca bir yolu yok. Herkes elindeki herşeyi seferber ediyor. Avrupada da durum farklı değil...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri