Vefatının 103.yılında Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han (1 Görüntüleyen)

31 Mart’a sebep olmak, Kuran yaktırmak ve israf suçlarından dolayı tahttan indirilen ve bu iftiralarla bu olaylarla hiç alakası olmayan sultan hüzünlenir ve hastalanır.
İhtilal ve darbeyi gerçekleştiren ittihatçılar, iftira karalama, adam öldürmede mahir kadrolardır.. Yeni türkiyenin kuruluşunda bunu açıkça görebiliyoruz.

Rabbim rahmet eylesin Sultanım...

@SiyahSancaktaR, Biz ittihat ve Terakki kadrolarının batı güdümünde kurduğu devlete okadar adapte olduk ki, neredeyse onların katliamlarını, onların yanlışlarını savunur hale geldik.
Abdulhamid gerçekten ileri görüşlüydü.
İttihatçılar herşeyi yğzlerinegözlerine bulaştırdılar, ve çıkar yol bulamayınca kan üzerine yeni bir şiar inşaa ettiler.

Usta hakkını bize helal edermi doğrusu bundan şüpheliyim.
Çünkü biz celladına aşık bir halk olduk yada buna göz yumduk...

@ForumKalemi, aynen değerli muhterem..

Sultan-i devrildikten sonra ne yapacaklarını yine ondan akıl istediler şaka gibi..

Adamlar devirmeye odaklandı ondan sonra ne yapacaklarını bilem bir zihniyet yoktu ki..

Vefatında bırakma bizi Sultanım diye ağlayan çok oldu onlardan..

Bende şüpheliyim..

Dünya onum keskin zekasına hayran ken bugün hala kötüleyen bir nesile sahibiz bu çok acı..

@Qasem, ömrüm bunlarla geçti hayatım dalgalandı çukurdan çıkamıyorum yeri geliyor nefes alamıyorum ammaa..

Bu konuda ve konularda kimseye affım yoktur kralı gelsin Değerli Üstadım senle uçarız vallaha :D

@Qasem, Tahmin ettim Üstadım senin yazı ve sözünü iyi tanirim ilk günden beri ve iyiki tanımışım şeref ve mutluluk duyarım her zaman varolasın :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri