Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vefatının 103.yılında Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han (1 Görüntüleyen)

BlissBliss is verified member.

🍀🐞
FK Editör
FK Yarışmacı
Puan 113
Çözümler 0
BlissBliss is verified member.
31 Mart’a sebep olmak, Kuran yaktırmak ve israf suçlarından dolayı tahttan indirilen ve bu iftiralarla bu olaylarla hiç alakası olmayan sultan hüzünlenir ve hastalanır.
İhtilal ve darbeyi gerçekleştiren ittihatçılar, iftira karalama, adam öldürmede mahir kadrolardır.. Yeni türkiyenin kuruluşunda bunu açıkça görebiliyoruz.

Rabbim rahmet eylesin Sultanım...

Kıymetini bilemedik..
Hüzünlerin Sultanı...
Cennet Mekan Ulu Hakan-ımiz bizlere hakkını helal eyle...

@SiyahSancaktaR, Biz ittihat ve Terakki kadrolarının batı güdümünde kurduğu devlete okadar adapte olduk ki, neredeyse onların katliamlarını, onların yanlışlarını savunur hale geldik.
Abdulhamid gerçekten ileri görüşlüydü.
İttihatçılar herşeyi yğzlerinegözlerine bulaştırdılar, ve çıkar yol bulamayınca kan üzerine yeni bir şiar inşaa ettiler.

Usta hakkını bize helal edermi doğrusu bundan şüpheliyim.
Çünkü biz celladına aşık bir halk olduk yada buna göz yumduk...

@ForumKalemi, aynen değerli muhterem..

Sultan-i devrildikten sonra ne yapacaklarını yine ondan akıl istediler şaka gibi..

Adamlar devirmeye odaklandı ondan sonra ne yapacaklarını bilem bir zihniyet yoktu ki..

Vefatında bırakma bizi Sultanım diye ağlayan çok oldu onlardan..

Bende şüpheliyim..

Dünya onum keskin zekasına hayran ken bugün hala kötüleyen bir nesile sahibiz bu çok acı..

@SiyahSancaktaR, Valla gelip birde bana kötülesinler..
Hodri meydan... :)
Cumhuriyet tarihini her yönüyle tartışacak birini daha ben göremedim.
Gerçi onlar her tartışmayı hakaret davasına çeviriyor :)

@QasemQasem is verified member., ömrüm bunlarla geçti hayatım dalgalandı çukurdan çıkamıyorum yeri geliyor nefes alamıyorum ammaa..

Bu konuda ve konularda kimseye affım yoktur kralı gelsin Değerli Üstadım senle uçarız vallaha :D

Bu yolda yürüyen hep yalnızdır...
Allah rahmet eylesin.

@QasemQasem is verified member., Tahmin ettim Üstadım senin yazı ve sözünü iyi tanirim ilk günden beri ve iyiki tanımışım şeref ve mutluluk duyarım her zaman varolasın :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri