Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film/Dizi Analizi Vagabond

ZiLaN

🌼🌼🌼
FK Üyesi
Burç
Başak
İsim
Meçhul
Meslek
Serbest
Memleket
siz Mars bilin(.
lIr3ry
Vagabond

Ekli dosyayı görüntüle 10378

Bölüm Sayısı: 16

Konusu: Dizi, gizemli bir uçak kazası soruşturmasına karışan ve daha sonra ülkede yapılan yolsuzluklar hakkında bilgi toplamaya başlayan sıradan bir adamın (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
) etrafında dönmektedir.​

bir kore dizisinde lee seung gi varsa o dizi mutlaka izlenir ben hemen hemen hepsini izledim mükemmel bir oyuncu kendisi çok severek izlerim kendisini (y) öhömm neyse dublorlük yapıp yeğenine bakan bir adamın yeğenini uçak kazasında kaybettikten sonra işin peşini bırakmaması aksiyon severler için ideal mutlaka izleyin

küçük bir spoi: ağliceksiniz ilk bölümlerde benim bile gözüm doldu düşünün yani i:))

adam rolünü çok iyi yapıyor gözün dolabilir i:))

Aksiyon severim ama Şu anda ağlamak istemiyorum o yüzden korku gerilim piskolojik gerilim filmi izliyorum tamm korkuyorum izlerken gerim gerim geriliyorum ama olsun ?

işin eğlenceli kısmı o zaten :glc:

dördüncü bölümden sonra aksiyon artıyor diyim belki başlarsınız yine ıh;;

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri