Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İslam Umuyorum ki kulaklarına küpe olsun.

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Bir evliliğin sağlıkla yürümesi için sevgi, saygı, sadakat gibi pek çok bileşen var. Ama bence ‘açık olmak’ ve kendini dürüstçe ifade etmek en az bunlar kadar önemli. Geçenlerde çocuklar babalarıyla nasıl evlendik; tanışmamızı, düğünümüzü, nişanımızı falan sordular. Uzun uzun anlattım. Size o kadar uzun anlatmayacağım ☺️ ama özellikle sayfayı takip eden genç arkadaşlar için şunu not düşmek isterim. Çocuklara dedim ki; ‘Babanızla evliliğimiz ayakları yere basan bir evlilik oldu, çünkü hiç rol yapmadık. Kendimizi gizlemedik, -mış gibi davranmadık. Açık açık her şeyi konuşup, birbirimizi olduğumuz haliyle kabul etmeyi öğrendik. Nasıl yani, dediler. Mesela dedim, yeni evlenecekler en çok alışverişlerde sorun yaşarlar. Kız tarafı şunu alsın, erkek tarafı şunu taksın. Ve çoğunlukla ‘kendimiz ne istiyoruz’ diye düşünmekten çok ‘toplum ne diyor’ diye düşünürler. Biz babanızla tüm bu alışverişlerden önce oturduk, elimize kağıt kalem aldık ve dedik ki, ‘Şu kadar paramız var. Bu parayla neler alalım? Neye ihtiyacımız var? Oturduk listeledik. Paramız neye yetiyorsa onları aldık. Borca harca girmedik. Alamadığımız şeyler de bize hedef oldu, evliliğimiz boyunca ufak ufak tamam ettik. Ben anlattım, yavrular dinledi. Umuyorum ki kulaklarına küpe olsun. Olsun ki; ‘aman millete ayıp olmasın’ diye bütçeleri aşan harcamalar yapanlardan, ‘el alem iyi desin’ diye takıp takıştıranlardan olmasınlar....

FB_IMG_1687765962058.md.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri