TR Haberler Ülkü Ocakları’ndan Kenan Alpay’a tehdit kampanyası! (1 Görüntüleyen)

  • Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler

Ülkü Ocakları’ndan Kenan Alpay’a tehdit kampanyası!​

MHP’nin ardından Ülkü Ocakları da Kenan Alpay’a dönük tehdit kampanyası başlattı​

Ekli dosyayı görüntüle 9827
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın ÖZGÜR-DER Genel Başkan Yardımcısı Yazar Kenan Alpay’ı hedef gösteren açıklamalarının ardından Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı’nın start verdiği bir tehdit kampanyası başladı. Açık tehdit ifadelerinin yer aldığI sosyal medya mesajı kısa sürede aralarında Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Emre Çömlekçi ve İl Başkan Yardımcısı Korhan Çalışkan’ın da bulunduğu çok sayıda Ülkü Ocakları yöneticisi tarafından alıntılanarak paylaşılmaya başlandı.

Yasal bir parti ve kuruluşlarca sergilenmesine rağmen tipik manada illegal örgütsel yapıların tarzını yansıtan bu söylem ne yazık ki Türkiye’de giderek sıradanlaşmaya başladı. Bu tutumun iktidar ve yargı kurumunca tepkisizlikle karşılanması ise saldırganlık düzeyinin artmasını beraberinde getiriyor. İktidara yakın durmanın da verdiği cesaretle MHP’liler kendilerini, liderlerini, söylemlerini eleştiren herkesi açık bir şekilde tehdit edebiliyor, hatta fiili saldırılar gerçekleştirebiliyorlar. Bu şekilde hoşlarına gitmeyen eleştiriler karşısında tehdit yağdırarak, gazetecileri sivil toplum kuruluşlarını, siyasileri baskı altına almaya çalışıyorlar.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.


Şüphesiz bizler hakkı haykırmaktan asla vazgeçmeyiz, baskı ve tehditlere pabuç bırakmayız. Herkesi istedikleri gibi eleştirmeyi, hatta hakaretler yağdırmayı, en ağır ithamlarla lekelemeyi kendileri için hak görenler kendi liderlerine, hareketlerine yönelik eleştiriler karşısında takındıkları bu tahammülsüz ve faşizan tutumla hak sözün haykırılmasını engelleyebileceklerini sanıyorlarsa aldanıyorlar. Biz kimseye hakaret etmeyiz, haksızlık da yapmayız ama kimden sadır olursa olsun haksızlıklara, yanlışlara dikkat çekmekten, eleştirmekten, tartışmaktan da vazgeçmeyiz.

MHP’liler şu gerçeği artık kavramalıdırlar: Siyaset yapıyorsanız herkes gibi eleştiriye açık olacaksınız. Korku atmosferi oluşturarak kendiniz için sahte bir dokunulmazlık zırhı inşa etme çabanız yersizdir. Başkalarını en ağır biçimde eleştirirken, herkese en ağır ithamları yağdırırken kendinizi dokunulmaz kılma çabanız anlamsız ve beyhudedir.

Bu noktada iktidar kadrolarının ve yetkililerin bu açık hukuksuzluklar dizisi karşısında sessiz kalmayı ve sorumluluklarını görmezden gelmeyi daha ne kadar sürdürecekleri sorusu da sorulmayı hak ediyor. Normal bir hukuk devletinde takibi gerektiren bir suç oluşturan ve hukuki yaptırımlarla karşılaşması elzem olan bu tehdit dolu mesajlar hakkında bakalım herhangi bir işlem yapılacak mı?

Ekli dosyayı görüntüle 9830
Ekli dosyayı görüntüle 9831

Ekli dosyayı görüntüle 9832

Ekli dosyayı görüntüle 9833

Ekli dosyayı görüntüle 9834

Ekli dosyayı görüntüle 9835

Ekli dosyayı görüntüle 9836

Ekli dosyayı görüntüle 9837

Ekli dosyayı görüntüle 9838

Kaynak :Haksöz Haber
 
Şüphesiz bizler hakkı haykırmaktan asla vazgeçmeyiz, baskı ve tehditlere pabuç bırakmayız. Herkesi istedikleri gibi eleştirmeyi, hatta hakaretler yağdırmayı, en ağır ithamlarla lekelemeyi kendileri için hak görenler kendi liderlerine, hareketlerine yönelik eleştiriler karşısında takındıkları bu tahammülsüz ve faşizan tutumla hak sözün haykırılmasını engelleyebileceklerini sanıyorlarsa aldanıyorlar. Biz kimseye hakaret etmeyiz, haksızlık da yapmayız ama kimden sadır olursa olsun haksızlıklara, yanlışlara dikkat çekmekten, eleştirmekten, tartışmaktan da vazgeçmeyiz.

@Hatra ne diyorsun :)
PKK den sonra ülkücülerdemi tanışmak istiyor bizimle :)

Sözün gücünü kullanacak beceriye sahip olamayanlar, korkak ve acizler tehdit dilini kullanırlar...
Biz tehdit kimden gelirsen gelsin hak bildiğimiz sözden geri adım atmayız...
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri