Gündem Üçüncü doz aşılama başlıyor (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler

Üçüncü doz aşılama başlıyor​

İki doz aşısını yaptırmış olan 50 yaş ve üzeri vatandaşlar ile sağlık çalışanları üçüncü doz aşı randevusunu bugünden itibaren alabilecek.​

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı

Ekli dosyayı görüntüle 10399
Açıklamaya göre, 2 doz aşısını olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlarla sağlık çalışanları bugünden itibaren 3. doz aşıları için randevu alabilecek.

Üçüncü doz için aynı aşı olma şartı olmayacak. Buna göre, vatandaşlar istedikleri aşıdan yaptırabilecek.

Aşı sayısı 50 milyona yaklaştı

Türkiye'de aşılama takvimi tüm hızıyla devam ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 10400
1 Temmuz 00.15 itibarıyla toplam yapılan aşı sayısı 49 milyon 767 bin 650'ye çıktı.

Salgınla mücadelede Muğla, yüzde 60 sınırını geçen ilk il oldu.

Kaynak : TRT Haber

Ağustosta delta varyantı için aşı geliştirilip kullanıma çıkabilirmiş,sanırım bundan sonra hayatımız aşılarla geçecek.

@interceptor, işin kötüsü dünya despotik yönetimlerle dolu.
Aşı mecburi kılınacak gibi. Bu yüzden bundan sonra hiç bir şekilde aşı olmama kararı aldım. İnsanların tercih hakkını elinden almak bir despotizimdir.

Daha 1. Doz aşıyı olamadım 3. Doz aşı çok uzak bana ama doktorun bana söylediği haslalık kaptığın için 1 doz olsan yeterli bakalım hayırlısı

Bugün 2.dozumu olacağım :gulucuk: Ama 3e geçemeden kalacağım ben. Yani şu anlık 3.doz benim gibi covid geçirenlere yok. Ama ileri de şart koşarlar diye bir beklentim de var?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri