Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem Türkiye tek yürek: Şu ana kadar toplanan bağış 101 milyar 101 milyon lira

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
1676490766522.png

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. Şimdiye kadar toplanılan bağış miktarı 101 milyar 101 milyon lira.
Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için düzenlenen yardım programı tüm televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanıyor.

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın, tüm kanallarda aynı anda ekranlara geliyor.

213 televizyon ile 562 radyo katılıyor

Ortak yardım kampanyası yayınına dijital, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası 213 televizyon ile 562 radyo katılıyor. Türkiye'deki ortak yayın, KKTC ve Azerbaycan'dan da ekranlara yansıtılıyor.

Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oluyor.

Zekat ve fitre ramazan ayı gelmeden gönderilebiliyor

Nihat Hatipoğlu, yayın sırasında vatandaşlara seslenerek zekat ve fitrelerin ramazan ayı gelmeden kampanya aracılığıyla Kızılay ve AFAD'a gönderilebileceğini söyledi.

“Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin topladığı yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

"TEKYÜREK" yazıp 1866'ya da mesaj göndererek AFAD'a 50 TL, 2668'e mesaj göndererek Kızılay'a 50 TL bağışta bulunulabiliyor.

0212 707 01 00 telefon numarasını arayarak bağışta bulunabilirsiniz.

Kaynak : TRT Haber

Duyarlılık sahibi tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.
Hem yurtdışı gurbetçilerimiz he de yurt içinde ciddi anlamda Suriyeye de bağışlar yapıldı yapılmaya devam ediyor.
ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

@QasemQasem is verified member. ama suriyeli bazı vatansızlar halen daha yaygara yapıp bize sadece ceset torbası geliyor destekler Türkiye'ye gidiyor diyerek dolaşıyorlar.
Doğru söylüyorlar
Bahsettiğimiz bölge idlib, idlibin tamamı emperyalistlere, ve onların yerli bölgesel uşaklarına başkldırmış ve zafer gelmeyene kadar da durmayacak olan bir avuç insan.
Başta BM ve batılı emperyal lerim onlara yolladığı sadece ceset torbaları. BM daha yeni dün tesbit için teşrif ettiler. Gerek duyarlarsa yardım yapacaklarmış. Ümmet coğrafyası ve gurbetçilerimiz bir nebze olsun onlara can oldu....

Doğru söylüyorlar
Bahsettiğimiz bölge idlib, idlibin tamamı emperyalistlere, ve onların yerli bölgesel uşaklarına başkldırmış ve zafer gelmeyene kadar da durmayacak olan bir avuç insan.
Başta BM ve batılı emperyal lerim onlara yolladığı sadece ceset torbaları. BM daha yeni dün tesbit için teşrif ettiler. Gerek duyarlarsa yardım yapacaklarmış. Ümmet coğrafyası ve gurbetçilerimiz bir nebze olsun onlara can oldu....
Üstadım benim bu konuya bakış açım tamamen farklı olmakla birlikte o bölge insanının vakti zamanında yaptıklarının bedelini ödediğini düşünüyorum. Küresel olarak evet ayrımcılık var haklısın haklılar.. Ama gel gör ki olayın farklı boyutları olduğunu ve bu kasıtın zemin hazırlamak olduğunuda görmek gerekmektedir.

Peki onların bu duruma düşmesindeki sebepler incelendiğinde aslında kendim ettim kendim buldum sözünün tezahür ettiğini de alenen görmekteyiz. Kadın ve çocuklarının bir kısmını hariç tutmak suretiyle ki onlar hak katında da masumdurlar bence o iklim insanın oturup düşünmesi düşündükçe kederlenmesi ve sağlam bir irade ile Allah (c.c) 'tan af dilemesi, tövbe ve istiğfar etmesi gerekmektedir. İşte o vakit hak ettikleri değeri elbette göreceklerdir.

@Hanedan, çünkü tarihe farklı yerlerden bakıyoruz. Dün tarihte olanların bedelini bugün özgürlük için meşale yakanlara ödetemeyiz. Dün tarihte Osmanlı'ya sırt çevirip batıya uşaklık edenler şuan özgürlük meşalesi takanları katledenlerdir. Rusyaya, İrana kul köle olanlardır. Esad Rusya be isranın kul kölesi Pkk abd nin kul kölesi...

İdlib islami şura heyeti pkk Esad rusya ve İrana karşı savaşıyor. Geçmişte saraydalkabuklarınyada çukuruna düşkün paşalar ve sultanlar yüzünden gerileyen Osmanlı için Osmanlı hakkettiğini buldu diyemeyiz.
Mehmet paşanında ihanetini Suriyeye mal edemeyiz. Aksine batı uşağı der halkı ve mücahidleri destekleriz.

Sisi batıdan emir alarak halkı katletmedi mi? ABD eliyle iktidarı ele almadı mı? Halkın suçu var mı?

M Kemal ile Mehmet Ali Paşa arasındaki fark ne? İkiside osmanlıyı sırtından hançerlemedi mi?

Evet tarihe farklı açılardan bakıyoruz, ama acıyı yaşayan idlib halkı, idlib halkı ile Esad katili ve onun yardakçılatını aynı kefeye koymak yanlıştır. Tıpkı içimizdeki batı seviciler ile batıya cephe alanları aynı kefeye koymanın yanlış olduğu gibi.

Babalarımızın hatasını kimse bize ödetemez. Bizde kimsenin atalarının hatasını onlara ödetmemeliyiz üstad :)

@QasemQasem is verified member. esasında vardığımız nokta aynı altı çizilmesi gereken ele geçen fırsatı bir kez kaybettin mi? kimse senin onu yakalamanı beklemez. Zamanın en büyük hanedanlıkları Orta Asya'dan çıkmadı mı? Sonuç hep kişisel bakışlar istek arzu ve hırs nedeniyle yıkılmaya mahkum oldular. Elini verdin mi kolunu alamıyorsun.

Ben Osmanlıdan evvelim azizim :) Bende ATA kavramı sadece Hz.Âdem (a.s ) için geçerlidir. Onun dışında babama bile ata demiş değilim :)

Mesaj da alınacak miktar 50 tl. Bize çok geldi. Keşke daha az miktarlı seçeneklerde olsaydı. Daha çok sms gelebilirdi.
Benim kullandığım paket 110 lira sınırlı. 60 lira zaten kullandığım paketin kullanım ücreti. 50 tl lik başka gönderemiyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri