Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Haberler Türkeş’in Oğlu Kabir Ziyaretine Alınmadı

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
MHP’nin efsanevi Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu AKP eski Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş ve bir arkadaşı Ankara’nın Beştepe semtinde bulunan Türkeş’in anıt mezarına geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 7751

Ancak Kutalmış Türkeş’in kabir ziyaretine oradaki bazı kişiler izin vermedi. Süren uzun tartışmalar ve orda bulunan kişilerin yaptığı telefon görüşmeleri sonrası Türkeş babasını kabrini ziyaret edebildi.

“BÖYLE BİR REZALET OLMAZ”

Kabir ziyareti için bir arkadaşıyla birlikte İstanbul’dan Ankara’ya geldiğini ifade eden Türkeş yaşadıklarını SÖZCÜ’ye şöyle anlattı:

Otomobille geldiğimizde kapıyı tutup, beni tanımalarına rağmen içeri almadılar. Kendimi ısrarla tanıtmama babamın kabrini ziyaret edeceğimi söylememe rağmen almamak için direndiler. Ben de girmek için direndim.

Bu arada onlar telefon görüşmeleri yaptı. Yaklaşık 15-20 dakikalık bir mücadele sonrasında babamın kabarine yaklaşabildim.

Böyle bir rezalet olmaz. Ben değil kim olurda olsun babamın kabrini ziyaret edebilir orası kimsenin tapulu malı değil.

Çiftlik karakoluna gidip beni içeri almamak için direnen iki kişi hakkında şikayetçi oldum. Benzer bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyorum.

Kaynak :Sözcü Haber

Olayın şahsi olduğunu düşünmüyorum. Belki daha önce mezara bir zarar vermişlerdir onlara hiç kimsenin alınmaması talimatı verilmiştir. Soruşturma sonunda ortaya çıkar. Sözcü yine abartmış olayı.

Bu bir ayıp...
Kimse kimseyi babasının mezarını ziyaretten alıkoyamaz.
İdeolojik bağnazlık, siyasi tarafgirlik insanların sadece gözlerini değil, ruhlarını, duygularınıda köreltmiş...

Sen hic emir altinda çalışmamışsın. Olay aninda ne oldugunu bilmiyoruz. Babasinin mezarini ziyaret etmesini kimse engelleyemez ama emir kimse girmiyecek seklinde verildiyse alamaz.

Emir altında çalışıyor olabilirler tamam ama siyasi bir lider olsa bile o onun babası kimse girmesin vasfına çocuklar eşler dahil olmamalı benim şahsi görüşüm

@MevaMeva is verified member. haberi yapan sözcü gazetesi. Normalde sol görüşlü bir gazeteden beklenmeyen bir haber. Belliki farkli birsey var orada. Olay anını bilmiyoruz. Yaptigimiz yorumlar bize sunulana göre. Olayın babasının ziyaretini engellemek oldugunu zannetmiyorum:)

@NoktA, Bunlar orada görev yapan kişiler değil, ölüm yıldönümğ münasebetiyle oraya gelen MHP teşkilatından kimseler.
Yani devletin görevli memurları değil, olsalar bile bu bahane değil, oğlu...

@NoktA evet senin dediğinde olabilir zaten ben haberi şimdiki bu yönüyle yorumluyorum bakayım başka yerde de aynı haberler çıktıysa doğruluk payı vardır yok eğer yoksa her zamanki gibi sözcü gazetesi der geçeriz ?

Bu kadar da sözcüye yüklenmeyin yaf, çoğu zaman farklı bakmayı, farklı açıdan olayları görmemizi sağlıyor.

Atv ve akit inde yandaş medya olarak sözcüden bir farkı yok.
Ama her yayınladıkları haber yalan yada altında art niyet var anlamına gelmez.
Olay savcılığa intikal etmiş ve doğru bir haber. :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri