Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Türk usulü çocuk yetiştirme teknikleri.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Kuran-i Kerimin rafta tozlanmasi onun yerine eline telefon tablet verilmesi..

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Bu konu da yazacak çok şey var ki sayfa sayfa örnek hadi oğlum amcana bilmem ne yap hadi kızım teyzeye bilmem ne yap çocuk okulda kavga eder senin elin yokmuydu sende ona varsaydın anne Ayşe saçımı çekiyor kızım sende ona yap anne ali topuyla beni oynatmıyor tamam oğlum sende onu oynatmazsin erkek çocuğu biraz büyüdüğü zaman başlar lar ağır abi hareketler tabiri caiz se racon öğretmeye bak eve dayak yiyip geldiğini görmeyeyim sana taş atanın kokunu kes ketir.

Duymadım ben oğlum amcaya onu yapma ayıp oğlum kavga etmeyin siz arkadas siniz kızım çeksin saçını bir şey olmaz tamam oğlum sen top unu getir senin topunla oynayın diyeni duymadım ben

Yazdıklarımın olumsuz olanlarının bir çoğunu ben çocukluğum da yaşadım bir faydasını gördüm mü hayir aksine başım dert den kurtulmaz di lise 1 de ilk karakolla tanıştım lise sonda nezarethaneyle düzeldim mi çok şükür uzun söze gerek yok diyeceğim çocuk yetiştirirken küçük ken be verirse aile onu alır sonradan düzeltmek cabasi boşuna

Lisede tarih öğretmenimi dövmüştüm utanç verici bir olay çevremdekiler sanki yaptigim çok iyi bir şeymiş gibi bir madalya takmatiklari kalmıştı öğretmenim benden şikayetçi dahi olmadı disiplin kurulu okuldan atılmamı istedi benim saygısızlık edip elimi kaldırdığım öğretmenim atılmamam için elinden geleni yaptı düşündüm bir gün herseyi bir kenara bıraktım benim saygısızlık ettigim insanın bana yaptığı ve benim çevremdekilerin bana verdiği o zaman anladım ki kendi adıma ben çok yanlış insanlarla yanlış yerde ekmek yiyip şu içmişim

İnsan bir yerde düşünecek o olay hayatımda ilk defa pişmanlık ve utanç olayını düşünmeme sebep oldu bana ali kıran baş kesenligi ögretenlerin ne kendilerine faydası olmadığı gibi baskasinida faydasız yaptığını gördüm

Özellikle yaptığımız gizlice hoşlandığımız şeyleri öğüt vererek yapmamasini istemek çok trajikomik oluyor..

Örneğin babam asla sigara olayıma karisamadi kendi kullandığı için içme demedi sadece zararından bahsetti sana kalmış demisti hiç unutmam..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri