Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Türk değilim , Mustafa Kemali sevmiyorum demek tutuklanma sebebi oldu

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Türk değilim , Mustafa Kemali sevmiyorum demek tutuklanma sebebi oldu

Evet iki günde iki tutuklanma.

Biri ben Türk değilim dayattığınız hiç bir etnik kavramı kabul etmiyorum dediği için tutuklandı.

Diğeri de ben Mustafa kemali sevmiyorum sevmek zorun da da değilim dediği için tutuklandı.

Sizce insanlar kendilerine dayatılan seyleri kabul etmek zorunda mı ?
İnsanlar sizin sevdiklerinizi sevmek zorunda mı ?
Sizin gibi düşünmek zorunda mı ?

Tabiki sevmek zorunda değiliz böyle bir saçmalık sadece türkiyede oluyor hani özgürdük bir konuda gene bu tarz bir konu vardı yazdığım yorum aklıma geldi laiklik kemalistlere özgürlük sağlıyor onların gibi düşününenlere müslümanlara karşı özgürlük yok laiksen özgürsün yoksa değilsin susucaksın işten acaba kimmiş gerici yobaz bunu öğretmek lazım söylemek lazım beynini kullanamayanlara.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat saygı göstermeye mecburdur.
Atatürk bu ülkenin kurucusudur, bu ülkenin banisidir, devlet büyüğüdür. Devlet büyüğüne hakaret etmek vs anayasada suçtur. Hakaret ettiyse cezasını çekmeli, yok etmeyipte sadece sevmiyorum dediyse tutuklanması yanlış karar.

Ben Türk değilim dedi diye tutuklanan kardeş. Eğer bu ülkede yaşıyorsanız bu ülkenin bayrağına, diline saygı duyacak ve kurallarına uygun yaşayacaksınız.

Konu da herhangibir kaynak yok, video yok, görsel yok sadece konunun içeriğine göre çok yüzeysel yazdım. Yani konunun içeriğini tam olarak bilirsek daha aciklayici yorunlar yapabiliriz.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, saygı göstermek zorundadır.
Herkes için geçerli.

Atatürk dışında, kadın haklarını savunan da içeri atılıyor?
Yetimlerin hakkını savunan kişiye akıl sağlığı yerinde değil raporu aldırıp içeri atılıyor?
Ama eski Kızılay başkanı kızı cinayet işliyor,serbest.
Diyeceklerim bu kadar.
-örnekler çoğaltılır,fakat ne desek boş.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri