Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genel kültür TRT 2 Bakış Boşluğu (2 Viewers)

HatraHatra is verified member.

FK Üyesi
FK Yazar
Sinema yazarı hocam Enver Gülşen ve Mutlu Kurnalı'nın birlikte sunduğu Bakış Boşluğu'nu şiddetle tavsiye ederim. Yotube'da sanırım 1. sezonun hepsi yayınlandı. Biz Bursa'da Enver Hocam ile yıllardır sinema okulumuzu devam ettiriyoruz. Bu programda, bizim 3 saati geçen sohbetlerimizi yarım saate sığdırmaya çalıştılar. :) Forumda Qasem ile benzer bir çalışma yapmayı düşünüyoruz, bakalım. Peki çıkış noktamız, en büyük derdimiz ne? Tabii ki insan... İnsanın bozulan tabiatı... Olur da başlarsak bekleriz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
:) Aranızda nasıl bir iletişim var bilmiyorum ama şimdiye kadar ben böyle bir "asla" ile karşılaşmadım. :) Sinema tarz meselesinden ziyade bir anlayış, seziş meselesi aslında. Hayat gibi bazen sevdiğin bazen sevmediğin, bazen onayladığın bazen onaylamadığın çok şeyle karşılaşabileceğin ama günün sonunda değerlendirmesini yapabileceğin temsil değil tecelli sanatı. Neyse... :) Bunları konuyu açtığımız zaman inşallah detaylı konuşuruz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri