Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biliyor musun? Trafik Kazalarının Nedenleri Nelerdir?

Yaya ve araçların kural bilip uygulamaktan imtina ettikleri her husus bazen sürücü olarak bende dahil..

Şöför hatası ağırlıklı güzel tespit.
Dün Çorlu içinde geziniyorum beni şaşırtan bir durumla karşılaştım.
Türk milleti olarak sabırsız ve sinir kat sayısı yüksek avam olduğumuz aşikâr. Bir yaya geçidine yaklaştık fakat trafik lambası yoktu sadece asfalt yüzeyinde sarı renk “Önce yaya” yazılmıştı.
Seyir halinde gelen toplu arabalar bizi bekler görünce hiç düşünmeden durdular ve geçiş bitene kadar ne bir korna ne de sabırsız geçiş gördük. fkhayir0
Kendimi bir Avrupa şehrinde gibi hissettim.
Velhasıl sürücü hassasiyeti kazaların önüne geçebilir.

Soför olunca yayaya görmüyormusun diye haykıran
Yaya olunca da şoföre aynı şekilde haykıran bi milletin;
İlkokulda ilk öğrenmesi gereken ders trafik kurallarıdır.
Tabii devamında da uygulaması gerekir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri