Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler TKP elektrik zamlarını protesto etti

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Türkiye Komünist Partisi, elektrik faturalarına yapılan zamları protesto etmek için “Elektrik üretim ve dağıtımı devletleştirilmelidir!” diyerek bir araya geldi.

Türkiye Komünist Partisi resmi Twitter hesabından elektrik faturalarına karşı yaptıkları protestoyu duyurdu. İstanbul Ataşehir’de elektrik dağıtım şirketi Enerji-Sa önünde toplanan TKP üyeleri zamları protesto etti. Yapılan açıklamada konuşan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, iktidara geldikleri zaman elektriği devletleştireceklerini ve kimsenin tek kuruş para ödemeyeceğini söyledi.

TKP aynı zamanda Ankara Sıhhiye’de ve İzmir Bornova’da da elektrik zamlarını protesto ettiklerini duyurdu.

Teke 1

Özelleştirmenin ülkede yarattığı derin yaralardan biride bu. Hükümet halkı bu şirketlere peşkeş çekmeye devam ediyor. Adamlar personel maaşlarını bile faturalarınızı ayrıca yansıtarak fazlası ile alıyor.
Devlet tüm bunlara sus pus. TKP nin bu eylemi benim için oldukça anlamlı

Türkiyenin ekolojik dengesini mahf edip heryeri barajlara çevirdiniz. Canlı yaşamını alt üst ettiniz. Verimli arazileri köyleri yok ettiniz. Hepsi %130 lar için miydi?
Üretim, tedarik, kar arttıkça zamlar artıyor bu nasıl bir denklem. Avrupa zamlarını bahane eden kafa avrupada Danimarka hariç. Ötv yok. Buyrun cenaze namazına...

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Eylem anlamlı ama yapan kesimi görünce midem bulanıyor...
Lâkin bahse konu önemli zamlar çizgisinde nasıl bir türkiye hayal ediliyorlar anlamış değilim !..
Vakalar arttı birde üzerine sokağa çıkma yasağı gelirse bütün esnaf başta olmak üzere şenlik var !..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri