- Web sitesi
- forummeskeni.com
- Burç
- Balık
- Hobim
- Rap-Hiphop
- İsim
- Fatih
- Meslek
- Özel
- Takım
Arkadaşlar Merhaba
Bidiğiniz üzere kullandıgınız Temada bir Gündüz Mod Birde Gece mod var.
Mobil uyumluluğu sayesinde mobilde kolay gezinebiliyorsunuz..
Şimdi size iki seçenek daha getirdik . seçimi kendiniz yaparak performansı artırabilirisniz.
Default Tema zaten bildiğiniz üzere Ana sade temadır . seçenekler arasında onuda açtık. ( mobil için çok hafiftir )
Ve bir diğer tema bugün sabah denenen Demo Temamız Style V1 isimki şimdilik ismi bu geliştirilme aşamasındadır.
Gelişme aşamasında olacagı için ve kullanıma engel bir durum olmadığı için isteyen seçip onuda kullanır kullanırken değişimleri hissedebilir.
Şahsen kendi seçimim ben onu kullanıcam ve geliştirirken bu deneyimlerden keyif alıcam Mobil kullanımca çok akıcı ..
Size Temanın nereden değiştirile bilir olduğunu ufak bir ip uçu ile göstereyim.
Resimde kırmızı çemberde belirttim o alanı tıkladıgınızda size sunulanları göreceksiniz..
Hatta sohbete çevirmeden sadece ekran resimlerinizide atarsanız cihazınızda duruşunuda görmüş oluruz ..
Yorum yapmazsak daha verimli bir bilgilendirme olmuş olur.
ForumKalemi - Yönetim
Ekli dosyayı görüntüle 2011
Bidiğiniz üzere kullandıgınız Temada bir Gündüz Mod Birde Gece mod var.
Mobil uyumluluğu sayesinde mobilde kolay gezinebiliyorsunuz..
Şimdi size iki seçenek daha getirdik . seçimi kendiniz yaparak performansı artırabilirisniz.
Default Tema zaten bildiğiniz üzere Ana sade temadır . seçenekler arasında onuda açtık. ( mobil için çok hafiftir )
Ve bir diğer tema bugün sabah denenen Demo Temamız Style V1 isimki şimdilik ismi bu geliştirilme aşamasındadır.
Gelişme aşamasında olacagı için ve kullanıma engel bir durum olmadığı için isteyen seçip onuda kullanır kullanırken değişimleri hissedebilir.
Şahsen kendi seçimim ben onu kullanıcam ve geliştirirken bu deneyimlerden keyif alıcam Mobil kullanımca çok akıcı ..
Size Temanın nereden değiştirile bilir olduğunu ufak bir ip uçu ile göstereyim.
Resimde kırmızı çemberde belirttim o alanı tıkladıgınızda size sunulanları göreceksiniz..
Hatta sohbete çevirmeden sadece ekran resimlerinizide atarsanız cihazınızda duruşunuda görmüş oluruz ..
Yorum yapmazsak daha verimli bir bilgilendirme olmuş olur.
ForumKalemi - Yönetim
Ekli dosyayı görüntüle 2011