Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Temalarımız Hakkında

Charismax

Ne demek Hiç mi yok ?
FK Üyesi
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
DisPVx
Takım
O8yPI5
Arkadaşlar Merhaba

Bidiğiniz üzere kullandıgınız Temada bir Gündüz Mod Birde Gece mod var.
Mobil uyumluluğu sayesinde mobilde kolay gezinebiliyorsunuz..

Şimdi size iki seçenek daha getirdik . seçimi kendiniz yaparak performansı artırabilirisniz.

Default Tema zaten bildiğiniz üzere Ana sade temadır . seçenekler arasında onuda açtık. ( mobil için çok hafiftir )

Ve bir diğer tema bugün sabah denenen Demo Temamız Style V1 isimki şimdilik ismi bu geliştirilme aşamasındadır.
Gelişme aşamasında olacagı için ve kullanıma engel bir durum olmadığı için isteyen seçip onuda kullanır kullanırken değişimleri hissedebilir.
Şahsen kendi seçimim ben onu kullanıcam ve geliştirirken bu deneyimlerden keyif alıcam Mobil kullanımca çok akıcı ..

Size Temanın nereden değiştirile bilir olduğunu ufak bir ip uçu ile göstereyim.

Resimde kırmızı çemberde belirttim o alanı tıkladıgınızda size sunulanları göreceksiniz..
Hatta sohbete çevirmeden sadece ekran resimlerinizide atarsanız cihazınızda duruşunuda görmüş oluruz ..
Yorum yapmazsak daha verimli bir bilgilendirme olmuş olur.

ForumKalemi - Yönetim

Ekli dosyayı görüntüle 2011

Zaten Modern olanı daha iyi kıymetini bilmiyoruz :D Sayılı seçkin forumlarda var bi o temamız..
abartmış olmazsam hatta ben aynısını bir yerden başka yerdede görmedim. cidden varsayılan temamız çok güzel Katılıyorum ?
Bendeki koyuluk aşkı ondan

Arkadaşlar Default tema'yı Fk-Tema başlığı altında seçebilirsiniz.
Özelleştirme yapılacaktır.
bilginize default tema isim olarak Fk-Tema yapılmıştır.
Renkleri bazı alanda yumuşatılıp çeşitlenecektir.

ayriyetten Sv1 Tema hala yapım aşamasındadır.
bazı eklentilerin uyarlanması sırf o tema için özelleştirilmesi gerekiyor.
Çok zaman alabilir.
Bilginize .

Var sayılan Tema dışında diğer yapım aşamasında olan temalar kaldırılmıştır seçimlerden.
Bittiğinde koyulacaktır.
Öncesinde Fk Default tema açık olacaktır .
Fk Default yarın akşama doğru yayına alınır.
Şuan kapalıdır.

Son düzenleme:
Kendi yaptığım Temayı Kullanıma açtım Karanlık mod'a Alternatif olarak Kullana bilirsiniz..
Deafulttan Editlenmedir.. Özgünce renklerini ayarladım v.s Hafif ve kullanışlı olmasını umuyorum .
Renk olarak yanılgıya girmiş olabilirim mobil ekranımla pc ekranım farklı renkleri yansıta biliyor .

Fk - Siyah - Tema - Alttan seçip performans denemeleri yapabilirsiniz Gayet seridir.

Güle güle Kullanın. ( İLK DEFAULT EDİTLEMEMDİR )

Ben geçmişte 6 - 7 sene bu tür temaya alışkınım siyah ile giri kırması. bu biraz daha koyu ben seviyorum koyu ve marjinal olanları :D
azıcık genç olsaydık fosforlu yeşil kırmızıları zenon far gibi koyardım :haha: Hafif seri olması bir artı . kendi siyahıda var ama açık diyim begenmiyorum hantal olan herşeyi :D kusurları olsada bu benim hoşuma gitti :D

harika olan sensin ablam. sıfırdan yapılan birşey değil editleme ah bir sıfırdan yapmayı bilsek ve zaman ayıra bilsek neler çıkarda şimdilik renkler özellikler görseller anca bakalım (:
teşekkür ettim

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri