Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek Oturuşta Biten Tüm Zamanların En İyi 45 Netflix Dizisi [Güncel Liste]

Netflix Türkiye faliyete geçtiğinden bu yana pek çok dizi ve filmi yayınladı. Platformda bulunan en kaliteli 45 Netflix dizisini IMDb puanlarına göre sıraladık.

Dünyanın en büyük isteğe bağlı içerik izleme platformu olan Netflix, Türkiye'de hem dizi hem de film çekmeye devam ediyor. Pek çok ülkede, çok syıda farklı dilde orjinal içerikler barındıran platform, her ne kadar TV gibi genele hitap eden bir çizgiye otursa da bazı kaliteli yapımlarıyla gündem yarayabiliyor.

Netflix Türkiye'de yayınlanmış, farklı türlerdeki 45 diziyi sizin için derledik. Listede Netflix'in çekmediği yani orijinal olmayan Breaking Bad ya da Better Call Soul gibi yapımlar yok, orijinal Netflix dizileri var. Eğer dizi arayışındaysanız, IMDb puanlarına göre sıraladığımız tüm yapımlara göz atmanızı tavsiye ederiz (Son güncelleme: 24 Temmuz 2020).

Ekli dosyayı görüntüle 4509

En iyi Netflix dizileri:
  • Our Planet (Gezegenimiz) - 9,3
  • The Last Dance - 9,2
  • Dark - 8,8
  • Peaky Blinders - 8,8
  • Black Mirror - 8,8
  • Narcos - 8,8
  • Stranger Things - 8,7
  • House of Cards - 8,7
  • The Haunting of Hill House - 8,7
  • The Crown - 8,7
  • Mindhunter - 8,6
  • La Casa de Papel - 8,6
  • Love, Death and Robots - 8,6
  • Making a Murderer - 8,6
  • After Life - 8,5
  • BoJack Horseman - 8,5
  • Narcos: Mexico - 8,4
  • Ozark - 8,3
  • Kingdom - 8,3
  • Sex Education - 8,3
  • Bodyguard - 8,2
  • Lucifer - 8,2
  • The Witcher - 8,2
  • Wild Wild Country - 8,2
  • Altered Carbon - 8,1
  • The End of the F***ing World - 8,1
  • Suburra - 8,1
  • The Umbrella Academy - 8,1
  • Orange is the New Black - 8,1
  • Explained - 8,1
  • El Chapo - 7,9
  • The OA - 7,9
  • Icarus - 7,9
  • Russian Doll - 7,9
  • The Maniac - 7,8
  • You - 7,8
  • Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) - 7,8
  • 13 Reasons Why - 7,7
  • Seven Seconds (7 Saniye) - 7,7
  • Chilling Adventures of Sabrina - 7,7
  • Atiye - 7,6
  • Living with Yourself (Kendinle Yaşamak - 7,2
  • Lost in Space - 7,2
  • Snowpiercer - 6,7
  • The Rain - 6,3

• The Last Dance - 9,2 // efsaneeee mutlaka izleyin
  • Dark - 8,8 // yorum yapmaya gerek yok net izlenmeli
  • Peaky Blinders - 8,8 // listemde inş. başlıycam
  • Black Mirror - 8,8 // uuuugguufff yeminle hem kalbim hem beynim yandı..
  • Stranger Things - 8,7 // tabiki de net izlenmeli çok iiiiii
  • The Haunting of Hill House - 8,7 // bu dizi tek solukta bitirilmeli aşırı korkunç ve griyor birde gündüz başlayın izleyin..
  • Mindhunter - 8,6 // listemde izliycem
  • La Casa de Papel - 8,6 // yeryüzünde ilk 5 bölümü izleyip bi tek ben beğenmemişimdir.. devam etmedim bıraktım..
  • Love, Death and Robots - 8,6 // animasyon ama çok tatlı her bölüm farklı..
  • Sex Education - 8,3 // izlenebilir.. öıtır dizi hiç bişi bulamazsanız diyeyim..
  • Lucifer - 8,2 // yani lucifer dan bahsediyoz cehennemin kralı ayıp olur izlememek aktörün aksanı ve karakter muntazam esprili komik bi dizi
  • The Witcher - 8,2 // bunu hala izlemediyseniz büyük AYIP :D
  • Altered Carbon - 8,1 // ilk sezonunu daha çok sevmiştim ama 2. sezonda güsel..
  • The Umbrella Academy - 8,1 // yaaaa çok tatlı kardeşler.. fantastik izlenmeli bence.. konusu farklı..
  • Orange is the New Black - 8,1 // yine hiç bişi bulunamazsa çıtır dizi
  • You - 7,8 // oooffffffffff EF SA NE diyorum yaaa böle bi konu yok.. yani romantik bişi bekliyosun ne çıkıyor.. il sezon fenaydı.. 2 sezon daha fena.. 3. sezon onayını da aldı mutlu oldum :D
  • Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) - 7,8 // yaa buradaki bebek o kadar minnoş ki insan mıncırmak istiyor.. kitabını okuyanlar hikayeyi bilir.. güsel yapmışlar HIMYM ın barney si kötü adam rolünde..
  • 13 Reasons Why - 7,7 // çok ağladım ben bu dizide yaa.. güseldir.. izlenir..
  • Chilling Adventures of Sabrina - 7,7 // yeni versiyon sabrina farklı bi doku ve konu olmuş.. izlenmeli.net
  • Atiye - 7,6 // iananılmaz muthiş bi dizi yapmışız buradan tüm yapımı alkışlıyom çok beğenerek izledim..
  • Lost in Space - 7,2 // i love robots :) her robot kötü deilidr yahu.. izlenmeli
  • Snowpiercer - 6,7 // filmini bayılarak ayılarak izlemiştim.. tabi benzerlikler olsada hikaye tamamen farklı.. yani birazcık hüsrana uğramış olabilirsiniz.. ama bnce izleyin derim..
  • The Rain - 6,3 // listemde henüz izlemedim..

Korku dizilerini not aldım teşekkürler

Lost in Space 3. Sezon, 1 Aralık 2021 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. 3. Sezon 3.bölümü izledik yine güzel fakat final sezonu olduğu söyleniyor bu üzücü.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri