Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Tanışır tanışmaz işin araban evin var mı diyen kız.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Tapu kadastro yu kendini garantiye alan hakikatli hanım kardeşimiz :D

Bu kategorideki kızlar genelde aptal olarak nitelediğim kızlardır.
Konuştuğu kişinin toplumsal sınıfını belirleyip ona göre konumlandırma ve ona göre ilişki kuran kişilerdir.
Toplumun en kalitesiz kesimidir. sınıfsal olarak insanları kategorize edip ona göre hal hareket ve tavır belirleyen kişilerdir.

bende olurda birini bulursam evi arabası yoksa evlenmeyecem :P hep erkeklere yazık oluyor bu konuda. paramız evimiz arabamız tipimiz yok diye evde kalıyor ayıptır :P

Dip Not : "paramız evimiz arabamız tipimiz yok" şimdi düşündüm de kadınlarda haklı,hiçbirşey yoksa napcaklar bizi :P :P

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@interceptor, Rabbim merhamet etmiş sana ey kulum bekâr özgürce yaşa de yok illa evlenip kalan saçlarım dökülsün belim bükülsün hayata kuseyim diye inat eder durursun anlamadım ben seni değerli muhterem :D

@interceptor, Rabbim merhamet etmiş sana ey kulum bekâr özgürce yaşa de yok illa evlenip kalan saçlarım dökülsün belim bükülsün hayata kuseyim diye inat eder durursun anlamadım ben seni değerli muhterem :D
napalım sana kalsa evde kalıcaz bana kalsa da evde kaldım zaten :D :D hayır diğer tarafta huriler de garanti değil hem burda hem orda yalnız kalırsam ne olacak hocam yazık değil mi şu garibana :P :P

napalım sana kalsa evde kalıcaz bana kalsa da evde kaldım zaten :D :D hayır diğer tarafta huriler de garanti değil hem burda hem orda yalnız kalırsam ne olacak hocam yazık değil mi şu garibana :p :p
Güzel tarafından bak özgürsün öyle düşün yani özgürüz değerli muhterem garibanlik değil Sultanlık :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri