Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dünya Haberleri Suriye Geçici Hükümeti: Suriye halkını birleşmeye ve birlikte durmaya çağırıyoruz

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
54 yıllık mücrim Baas rejiminin mücahitlerin eliyle defedilmesi üzerine Suriye Geçici Hükümeti bir bildiri yayınlayarak, tüm Suriye halkını birleşmeye ve birlikte durmaya çağırdı.

1733659667154.jpeg

Suriye Geçici Hükümeti'nden yapılan
açıklama:

"Ey özgür Suriye evlatları,

Uzun yıllar süren adaletsizlik, zulüm ve baskının ardından, bu aziz vatanın evlatlarının büyük fedakarlıkları sayesinde bugün büyük Suriye halkına ve tüm dünyaya ilan ediyoruz ki Beşar Esad rejimi düşmüş ve ülkeyi terk etmiştir. Geride yalnızca yıkım ve acı dolu bir miras bırakmıştır.

Bu tarihi günde, devrim ve muhalefet güçlerinin sevgili Suriye'nin yönetimini ele aldığını ilan ediyoruz ve özgür, adil ve demokratik bir devlet inşa etme taahhüdümüzü yineliyoruz. Bu devlette tüm vatandaşlar ayrım gözetilmeksizin eşit olacaktır.

Allah huzurunda ve halkın önünde şu sözleri veriyoruz:

1. Suriye topraklarının birliği ve egemenliğini koruyacağız.

2. Tüm vatandaşları ve mülklerini, aidiyetlerine bakmaksızın koruyacağız.

3. Devleti ve kurumlarını özgürlük ve adalet temelinde yeniden inşa etmek için çalışacağız.

4. Kapsayıcı bir ulusal uzlaşı sağlamak, mültecileri ve yerinden edilmiş kişileri güven ve onur içinde evlerine döndürmek için çaba göstereceğiz.

5. Suriye halkına karşı suç işleyen herkesi yasa ve adalet çerçevesinde hesap vermeye çağıracağız.

Tüm Suriye halkını bu tarihi aşamada birleşmeye ve birlikte durmaya çağırıyoruz. Yeni Suriye, kimsenin tekelinde olmayacak, aksine herkesin vatanı olacaktır.

Yaşasın özgür ve onurlu bir Suriye,

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
ırak ta saddam devrildiğinde herkesİN özgürlük huzur gelecek nidalarıyla yaptıkları gösterişli mutlulukları yıllardır kursaklarında kaldı... yıllardır süre gelen karmaşa , iç savaş hayallerin hayatların ters yönde olduğunun en güzel ispatıdır.... yıkılan her rejim bertaraf edilmiş, parçalanmış halk demektir... aksine birleşmeye değil, ayrışmalara gebedir

@YaZYaGMuRu umarım senin başınada savaş diye bişey gelmez ve sende ülkeni terk etmek zorunda kalmaz ve şu muameleye maruz kalmazsın. Sakın ben ülkemi bırakmam mevalleri okuma bana , Birdaha bu forumda faşistlik yapma.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@YaZYaGMuRu 'nun söylediklerine katılıyorum. Ülkeye kaçak yollarla girmeyen, adam gibi işine gücüne bakan, devlete vergisini ödeyenler hariç, parklarda nargile içip millettin karısına kızına bakan, bedavadan asalak gibi yaşayıp biz savaştan kaçtık edebiyatı yapan, işyeri ruhsatı, levhası, tabelası olmayan kim varsa defolup gitsin.

@RespectRespect is verified member. babanızın malı değil bu ülke , hepsi geçici koruma kapsamında mülteciler. Adıl burada edebiyat yapan varsa sizsiniz . İnsanlar nargile içip içmeyeceklerine , parklarda oturup oturmayacaklarına nasil yaşayacaklarını size soracak sizden izin alacak değiller.
Ahlak yoksunluğunun milliyeti olmaz. Hırsızın , namussuzun , kayişin milliyeti dini olmaz.
Zalim despot diktatör Esed devrildi , şıan menbiçte devam eden ve tüm rojovaya yayılacak olan pyd ile sürecek savaş var.
Kimse vatanından uzak yaşamak istemez
Hepsi geri dönücek ve dönmeye başlayacaktır

Sakın bir daha o mazlumlara hakaret etmeyin sizi bu forumdan atarın defolur gidersiniz,

Herkes haddini bilsin , adam gibi yorum yapacaksanız yapın yoksa kapı orda

@RespectRespect is verified member. babanızın malı değil bu ülke , hepsi geçici koruma kapsamında mülteciler. Adıl burada edebiyat yapan varsa sizsiniz . İnsanlar nargile içip içmeyeceklerine , parklarda oturup oturmayacaklarına nasil yaşayacaklarını size soracak sizden izin alacak değiller.
Ahlak yoksunluğunun milliyeti olmaz. Hırsızın , namussuzun , kayişin milliyeti dini olmaz.
Zalim despot diktatör Esed devrildi , şıan menbiçte devam eden ve tüm rojovaya yayılacak olan pyd ile sürecek savaş var.

Sakın bir daha o mazlumlara hakaret etmeyin sizi bu forumdan atarın defolur gidersiniz,

forum sahibi olmanız veya yetkili olmanız bu tavrınızı doğrulamaz. sizlerin yaptığı her yorum fikir ve düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilirken , başkalarına karşı sus , konuşma , bi daha yazarsan seni atarım tarzı bi yaklaşım olgunlaşmamış, diktatör , başkasına ve görüşlerine tahammül edemeyenlerin dilidir... sizler daha tartışma dilini uslübundan bi habersiniz bide forum açmışsınız

forum forum değil çocuk parkı sanki... tabi siz benim bu eleştirimden de zerre özeleştiri yapıp olumlu anlamlar çıkarmayacağınıza göre ... siz beni kovmadan , engellemeden veya forum ağzıyla banlamadan ben kaçım... msjımıda hemen silinde başkalarına örnek olup ayaklanma yaşanmasın

1-) Sen okuduğunu anlamıyorsun ya da anlamak işine gelmiyor.
2-) Benim postumu tekrar oku, iyi idrak et.
3-) Adamlığı vs senin gibi devlet ve Türk düşmanı birinden öğrenecek değilim.
4-) Senin daha önce ki konularda yazdığın bütün postlarını okudum. Nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu, Turkiye Cumhuriyeti devletine nasıl bir düşman oldugunu çok iyi anladim.
5-) Senin gibi ne olduğu belirsiz bir adamın olduğu ortamda, bu internet ortamı da olsa asla durmam.
6-) Türkiye Türklerindir, bunun aksini düşünen sen ve senin gibi hainler hiçbir zaman da amacına ulaşamayacak. Tiyatro yapmayı da bırak

Şimdi beni yasakla adamlık gösterisi yap
Hadi eyvallah 😉

1-) Sen okuduğunu anlamıyorsun ya da anlamak işine gelmiyor.
2-) Benim postumu tekrar oku, iyi idrak et.
3-) Adamlığı vs senin gibi devlet ve Türk düşmanı birinden öğrenecek değilim.
4-) Senin daha önce ki konularda yazdığın bütün postlarını okudum. Nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu, Turkiye Cumhuriyeti devletine nasıl bir düşman oldugunu çok iyi anladim.
5-) Senin gibi ne olduğu belirsiz bir adamın olduğu ortamda, bu internet ortamı da olsa asla durmam.
6-) Türkiye Türklerindir, bunun aksini düşünen sen ve senin gibi hainler hiçbir zaman da amacına ulaşamayacak. Tiyatro yapmayı da bırak

Şimdi beni yasakla adamlık gösterisi yap
Hadi eyvallah 😉

Adam olsan zaten bu yaftalamaları yapmazdın…

@YaZYaGMuRu umarım senin başınada savaş diye bişey gelmez ve sende ülkeni terk etmek zorunda kalmaz ve şu muameleye maruz kalmazsın. Sakın ben ülkemi bırakmam mevalleri okuma bana , Birdaha bu forumda faşistlik yapma.
Ben öyle bişey demedim. şimdiye kadar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam ama Atatürkün izinden gitmeye de sonuna kadar devam edicem. Umarım sizin başınızada gelmez lütfen bir bayanla konuştuğunuzu unutmayın..

Ben öyle bişey demedim. şimdiye kadar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam ama Atatürkün izinden gitmeye de sonuna kadar devam edicem. Umarım sizin başınızada gelmez lütfen bir bayanla konuştuğunuzu unutmayın..

Bacım kimin izinden gidersen git bu beni ilgilendirmez, istersen tüm varlığını ona ada o senin sorunun.
Hasas bir dönemde sanki evinizde ağırlamış gibi , sanki sizler bakmışsınız gibi gitsinler Birdaha gelmesinler gibi faşist söylemler bir bayana yakışmaz.

Esed zindanlarında dünden beri çıkarılan bayan sayısı 15 bini buldu ve neredeyse hepsi defalarca tecavüze uğramış , onların 100 katı o zindanlarda katledildi. Eğer bir kadınsan önce buna duyar kas. Kimse bizim kara kaşımıza kara gözümüzü sevdiği işin burada değil , savaştan ölüm ve tecavüzden kaçan imsanlar hakkında konuşurken merhametli olun ki bende merhametle yaklaşayım size

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri