Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum/Analiz Süleyman Soylu Suriye’nin Rus işgali altında olduğunu bilmiyor mu?

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye ve Ukrayna’da yaşananlardan ötürü sürekli ABD ve Avrupa’yı suçlayarak Rusya’nın işgalini, zulmünü görmezden mi geliyor?

1650263358751.png

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son dönemlerde yoğun biçimde ABD ve Avrupa eleştirisi yapıyor. Bölgemizde yaşanan pek çok sorundan ötürü Batılı güçleri suçluyor. Açıkçası Batılı emperyalistlere karşı net tavır alınmasını gayet olumlu ve gerekli bir yönelim olarak görürüz. Ama bunu yaparken Rusya’nın işlediği suçlar görmezden geliniyorsa orada da ciddi bir yanlış olduğunun altını çizeriz.

Süleyman Soylu’nun son dönemde yaptığı konuşmalarda bu tutumun bariz biçimde öne çıktığı görülmekte. Yakın zamanda Soylu Ukrayna üzerine konuşurken Rus işgaline hiç değinme gereği duymadan Batılı emperyalistlerin kirli planlarından, tuzaklarından vs. söz ederek şaşırtmıştı. Dün de Esenler’de yaptığı konuşmayla aynı tutumu sürdürdü.

Esenler’de İyilik Fuarı’nın açılışında konuşan Süleyman Soylu’nun şu sözlerine dikkat çekmekte yarar görüyoruz: “Allah şahidimiz olsun. Nasıl Doğu ve Güneydoğu'ya huzur getirmişsek Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye'yi de, Irak'ı da kurtaracağız, oralara da huzur getireceğiz.”

Garip değil mi? Tamam Irak’ta ABD işgalinin enkazı ortada. Ama Suriye deyince nasıl oluyor da aklınıza sadece ABD ve Avrupa gelebiliyor? Bu ülkede 11 yıldır devam eden aşağılık Esed rejiminin katliamlarının İran ve Rusya himayesinde gerçekleştiğini unuttunuz mu?

Suriye’de sorunu PKK/YPG’den ibaret mi görüyorsunuz? Peki ya Suriye halkının maruz kaldığı vahşetin bir numaralı sorumluları? Kaldı ki PKK/YPG’nin de sadece ABD değili Rusya desteğiyle hareket ettiği de bilinmiyor mu? Daha 2 yıl önce katledilen Türk askerlerini kimin katlettiğini unuttunuz mu?

Süleyman Soylu bu tür açıklamalarıyla ulusalcı denilen faşizan çevrelere hoş görünebilir, Perinçek tayfasının medya organlarında baş köşeye taşınabilir ama bu tutumuyla mensubu olduğu iktidar partisinin çizgisi hiç örtüşmez.

Kaynak : Haksöz Haber

Burdan Soylunun Rus yanlısı olduğumu ortaya çıktı !..
Hemen bir açıklama ile üstünü çizmek acımasızlıktir !..
Haksoz haber adil yaklaşmalıdır sol kesime ozenmemelidir!..
Medyadan bundan her zaman midem bulandı işte..

@SiyahSancaktaR abi haberde Süleyman Soylu'yu top yekün eleştirmemiş ki

Haberin şu kısmına dikkatini çekeyim özelikle altını çizdiğim yerlere

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son dönemlerde yoğun biçimde ABD ve Avrupa eleştirisi yapıyor. Bölgemizde yaşanan pek çok sorundan ötürü Batılı güçleri suçluyor. Açıkçası Batılı emperyalistlere karşı net tavır alınmasını gayet olumlu ve gerekli bir yönelim olarak görürüz. Ama bunu yaparken Rusya’nın işlediği suçlar görmezden geliniyorsa orada da ciddi bir yanlış olduğunun altını çizeriz.

Ve ama diye bir cümle var orada dediklerinde haklılar neden Rusya suçlanmıyor bu söylemiyle Rusya’nın Esed ile birlikte Suriye’ye yapılanları görmezden geliyor.

İyi de @SiyahSancaktaR abi burda Süleyman Soylu Rus yanlısıdır diye bir şey denmiyor ki sadece Amerika'yı Avrupa’yı eleştirirken neden Rusya’nın yaptıklarını görmezden geliyor diye eleştiriliyor ben bu yazılandan bunu anladım bana göre bu eleştirilerinde haklılar deyip sözü burada bitiriyorum :)

@MevaMeva is verified member., peki benim eleştirmeye hakkım yok mu Cimcime muhterem kardeşim benim :D

Direk demeselerde dolaylı yoldan ima etmekteler buda iftira ya girer adı üzerinde Haksöz isminin bir itibarî var kondurmam...

Adaletsiz davranıyor demek bir eleştiri değildir abim. Herkes gibi bizde hata yaparız. Haksöz haber benden bağımsız değil ki üstüme alınmayayım :)
Varsa yanlışımız düzeltiriz diyorum.
Her tür eleştiriye açığız.
Ama eleştiride son dönem Rusya’nın ukranya ve suriyede katil ve İşgalci olduğunu deklare ettiği konuşmaları yayınlanır ve bunun üzerinden eleştiri yapılır bizde gerekli düzenlemeyi yaparız abim :)

@QasemQasem is verified member., Senden bağımsız olmadığını parçan olduğunu bildiğim icin rahat eleştiri yaptım :)
Bu haberde adil olmadı demek sol gözü ile değerlendirmesi eleştiridir ayrıca Değerli Üstadım :)
Elbette kimse hatasız değildir eleştire açık olmak güzel erdemdir :)
@müstahsen buraya gel eski Medyacı seni :)

Bir anda forumun yeni tasarımı ile karşılastım..Begendim..:)

Ben bu haber portalını okumuyorum..Zaten yukaridaki haber degil, yorum analiz yapılmiş..(isim verilmemiş) bence cok da acimasiz bir elewtiri degil..Soylu zaten bir kisim medya tarafindan hedefte, haksöz de bunlardan biri olabilir..Eger illa haksoz'u ve meva'yı elestireceksen..

Soruyorum; Neden haksöz ve meva 'Pence kilit operasyonunu' haber degeri olarak gor(e)medi.. :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri