Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Analiz Soul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erva

Aktif Üye

Ya ben bu filmi çok sevdim. Bir daha izleyeceğim.

Film kahramanımız Joe Gardner. Joe ortaokulda müzik öğretmeni. Ama onun aklı fikri ünlü bir Jazz kulübünde müzisyenlik yapmakta. Derken bu kulüpten gruba birini aradıkları ve elemelere katılması için arkadaşından teklif gelir. Joe o kadar heyecanlıdır ki yıllardır hayalini kurduğu şeye sonunda kavuşacaktır. Ve 24 saat uzaklığındadır. Ama ne oluyor? Yolda giderken kanalizasyon çukuruna düşüp ölüyor.:eek: Ve ruhu öteki aleme gidiyor. Çıldırmış gibi ruhu bunu kabul etmezken, kendini bir anda dünyaya gönderilen ruhlar aleminde bulur. Defalarca dünyaya gitmeye çalışıyor ve her seferinde geri geliyor derken sahneye dünyaya gitmek için bir türlü ikna edilemeyen 22 ile tanışıyor. Macera böylelikle başlıyor. 22, Joe'nin dünyaya gitmesine yardım ederken yaşadıkları insanı gülümsetiyor. Oluşturulan atmosfer beni hayran bıraktı. Bir yanda Astra seyahattan bahsederken, stresten, mutsuzluktan ruhunu kaybetmiş insanlar detayı benim için çok etkileyiciydi.

En güzeli de kafamızdaki dünyayı elde ederken küçük detayları unutmamız, yok saymamiz 22 sayesinde öyle güzel işlenmiş ki ahh diye elleriniz yanaklarınızda içinizde bir burukluk oluyor.

O kadar hızlı yaşıyoruz bu hayatı bazen rüzgarın tenimizde bıraktığı hissi, kumların parmak aramızda kaybolma gıdıklamasını, yaprakların seslerini hiç fark etmeden yaşlanmış oluyoruz.

İzleyin, izlettirin. Bu kadar..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri