Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Sosyalist Küba'yı cennet olarak tasvir eden Türk soluna şok: Küba'ya Erdoğan'dan yardım

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
Küba’yı sosyalizmin kalesi olarak lanse eden, Küba’nın yönetimine her daim hayranlık duyan Türkiye solunu şaşırtacak adım Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.

1669976299878.png

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teklifi doğrultusunda Küba’ya finansal yardımda bulunulabileceği belirtilmişti. Küba Devlet Başkanı’nın da kabul ettiği finansal yardıma 2023 yılında başlanacağı aktarıldı.

Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez, Çin, Rusya, Cezayir ve Türkiye’nin Küba’nın borcunun yeniden yapılanması için yardım etmeyi, yeni ticaret ve yatırım finansmanı sağlamayı ve enerji krizinin hafifletilmesi için katkı sunmayı kabul ettiğini açıkladı.

Reuters haber ajansının aktardığına göre Küba Devlet Başkanı Bermudez, “Bu ülkelerle borcun yeniden yapılandırılmasında anlaştık, bu da bizim ödemelerimizi ilerletmemizi sağlayacak” dedi.

Bermudez 23 Kasım tarihinde Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye'yle olan ekonomik ilişkilerin ele alındığı görüşmede Türkiye tarafından Küba’ya finansal yardım edilebileceği teklifi iletildi.

Uzun bir süredir ekonomik olarak toparlanamayan Küba’da enerji kesintileri yaşanırken gıda, ilaç ve yakıta da erişimde sıkıntılar yaşanıyor.

Türkiye solunun methiyeler düzmekten geri durmadığı, asparagas haberler ile tanıttığı Küba'ya yapılacak yardıma dair herhangi bir mesaj yayınlamaması ise dikkat çekiyor.

Kaynak : Haksöz Haber

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri