Gündem Sosyal Medyayı Karıştıran İddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti? (1 Görüntüleyen)

Sosyal Medyayı Karıştıran İddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti?​

Son dönemde sık sık eleştirilerin hedefi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili iddia gece yarısı sosyal medyayı ciddi anlamda karıştırdı. Bakan Selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek kesinleştiğine yönelik iddia ses getirirken, konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Ekli dosyayı görüntüle 10639

Eğitim sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili gece yarısı ortaya atılan iddia ise kısa sürede gündem oldu.

Sözcü gazetesi yazarı eğitim editörü Sultan Uçar’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım​

Ekli dosyayı görüntüle 10640

Ekli dosyayı görüntüle 10641

Ajans Haber sitesi de Selçuk'un istifa ettiğini duyurdu​

Ekli dosyayı görüntüle 10642

Yeni Şafak muhabiri de Selçuk'un istifa ettiğini duyurdu​

s-cbfe4ed131e3effe9b56d912268f66b4545649c2.jpg

Kaynak : Onedio.com

Yine belirsizlik içerisindeyiz. Umarım Çözüm bulacak bir ekip gelir.

Hayırlı olsun isabetli bir karar ama yerine atanan kişi umarım gideni aratmaz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri