Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var

2 ayı aşkın Allaha çok şükür cuma namazını kılabiliyorum sorun da yaşamadık fakat son 2 cuma namazı esnasında ki özellikle farzı toplu kılarken her an yıkılacak gibi oluyoruz sebebi ne olabilir?
(yeme içmeden kaynaklı olduğunu hiç sanmıyorum)

@KenshiKenshi is verified member., hocam daha önceki cuma namazlarında hiç sorun yaşamadım bir öncekinde özellikle tek kılınan sünnet esnasında değilde toplu kılınan farzda dedim şimdi düştüm düşecem normalde son sünneti sürekli kılardım o gün kılamadan çıktık bugünde keza camiye girene kadar gayet iyiydim ilk sünnettede çok az olsada yinede sorun yaşamadık fakat farza geçince sanki bacaklarımızda felç oluşuyor hissedemiyorum devamında hissetmek için hareket ettirdiğimde sanki bacaklarda elektrik akımı geçiyor bununla beraber baş dönmesine yakın yada ona benzer denge kaybı oluşuyor bir önceki cumada aynısı olmuştu bir türlü anlam veremedim

@QasemQasem is verified member., hayır zaten çalışma alanımız ve şartlar dolayısıyla camiye sadece cumadan cumaya gidebiliyoruz mesela konuya paralel olarak şuan ikindiyi kıldık namazda sorun yaşamadık ayaklarımızın gayet yere sağlam bastığını farkettik fakat az önce bu sorunun nedenini düşünürken çok uzun yıllar önce garsonluk yaptığımız dönemde cumaya gittiğimizde aynı sorunları yaşadığımızı hatırladım hatta birebir aynı
Şuana kadar ve devamındaki yanıtlarınız için şimdiden çok teşekürler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri