Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Sokak hayvanları açıklaması

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Cumhurbaşkanı Erdoğan
"(sokak hayvanları) avrupa’da nasıl çözüme kavuşturulduysa aynı uygulamaları hayata geçireceğiz. sokaklarımızı güvenli hale getirmek görevimiz." Dedi.

Ne yapılacaksa çabucak yapılsa iyi olur :(

Geçtiğimiz günlerde hamile bir bayana saldıran köpeğe denk geldim araç kullanırken;

Üzerine sürdüm hızla ve yan tarafta bir hanımefendi bağırarak onlarında canı var ne yapıyorsunuz bakın nasıl korktu diyerek yüksek sesle tepki vermeye başladı.

O esnada ben hamile bayanın yanına gidip araçtan su verdim. Sakinleşmesini sağlamak adına yardımcı olmaya çalıştım.

Diğer hanımefendi ise gidip köpeğe sarıldı onunla konuşuyor. :cautious:

Hayvan aslında saldırmıyor hamile bayanın elindeki poşeti yiyecek verecek sanıp üzerine gidiyordu. Buna benzer bir çok olaya şahit oldum.

Belirli alanlarda beslenmesine karşı değilim benimde köpeklerim var. Ama site içlerinde veya sokakların halkın tercih ettiği güzergahlar üzerinde beslenmesine karşıyım.

Birde şu hayvanlara çiğ et vermeyin.. Daha da arsızlaştırıyor onları.. Madem duyarlısınız gereği neyse onu yapın.. Artistlik değil..

Bu arada köpeğe araçla temas etmedim :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri