Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Siyasi görüş dostluğu etkiler mi?

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Siyasi görüşler eskiden bu kadar önemli olmazdı. Şimdi uzun zaman birbirini görmeyen akrabalar bile nasılsın demeden once "Sakın ... partiye oy verme." Diye başlıyor söze.
Başkasını bilemem ama ben etkileniyorum.
Sorsan "Şu nasil biri" diye iyiligini saymakla bitiremez, "Şu partiye oy veriyor denilse" soylediklerinin tam tersini söylüyor insanlar. Bu nasil bir akıl tutulmasıdır.

Ağzını tutmayı bilmeyen, ölçüsüz konuşan patavatsız insanlara tahamülüm çok yok. Bu yüzden bu insanların siyasal olarak kendilerinden başkalarını yaftalamaları onlara mesafeli durmam neden olur.
Bu eskiden de böyleydi. Ben böyle olmayan bir iklim hiç hatırlamıyorum.

Eskiden böyle değildi. Onu da ayrıştırdılar.
Bu ülkede ya AK partilisin ya da vatan hainisin maalesef.
Ben vatan haini olmayı tercih edenlerdenim -ki sadece onlara göre.
Arkadaşlarım bazen bana o gözle bakıyor.
Bu da asıl sorunun cevabı oluyor yani. Dostlukları bi bakıma etkiliyor.
Bana göre ise karşımdakinin görüşünden öte kişiliği önemlidir.

Hiç bir zaman arkadaş ortamında siyaset konusu açmadım açanlarada müsaade etmedim başka konumu kalmadı benim oy verdiğim partiye oy vermeyen karşıt görüşlü arkadaşlarım çok oldu hepsiylede çok iyi anlaşırım çok iyi bağ kurduğum burdan gitseler bile hala konuştuğum arkadaşlarım var hiçbir zaman siyaset için dostluğumu arkadaşlığımı bozmadım bozmamda bu birazda bizim elimizde kavgalarını siyaset yapanlar etsin bize ne oluyor

Siyasal olarak nerede duracağı insanların kendi kişisel sorunudur. Bunu hayatının tamamına, kimlik ve kişiliğine yansıtırsa kaypaklaşır.
Ben boykotçuyum.
Bu tüm partilere aynı mesafede olduğum anlamın gelmez. Aksine tüm siyasi partilerin politikalarını red ettiğim anlamı taşır. Sakın partilerin görüşlerini kimşiklerinize yansıtmayan yoksa onlar gibi omurgasız bir halk oluruz

Dini siyasi görüş kıyafet tercihleri hayata bakış açısı bunlar insanların kendi tercihleridir arada eğer saygı varsa karakter varsa a partili olmuş b partili olmuş beni bağlamaz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri