Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevmek, sadece birkaç kelime;

SiyahSancaktaR

Ceddi Osmanlı
FK Üyesi
Burç
Yengeç
JkcUDD
Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Sevmek, sadece birkaç kelime; fakat içindeki mana o kadar derin ki onu yaşamak, onun varlığından haberdar olmak ne kadar da huzur verici. Onun huzur vermesi bile kendisine bir ray çiziyor âdeta ve yine yollar sevmek adlı çıkmaz sokağa çıkıyor.Yaşanan tüm gerçekler onu anlatmaya çalışıyor ve şöyle sesleniyor Ben olmazsam siz ne yapardınız; ama ben olmazsam siz de olmazdınız! evet o olmazsa sevgi olmazsa biz olur muyduk, kâinat mescid olur muydu, insanlık fani olur muydu? Hayır! Rabbim bizi sevdin ve yarattın, Sana (cc) sonsuz hamd-ü senâlar olsun

Bizi sevdiğin gibi bizi bize bırakma ve bizleri Senin (cc) sevgine layık olanlarla haşret!..

Sevmek deyince ilk gönül çarpıntısı alır insan aklını ve onu yaşamak keşke bana nasip olsa diye bir ince hayal düşünür. Onun o tazeliğini anmak umut verir insana bir el uzanmasıyla açar kalbindeki bahar sevgisi ve hadi uzatayım elimi yar eline de kavuşsun ve bitsin bu hicran yardan gayrı

Yâr sen varsan yarınımda Rabbimi ararım ben, sen varsan bir tek aşka ulaşmak kaldı, işte o aşk Sensin Ya Rab! Bizi Senin (cc) aşkınla serfiraz kıl. Bu hun gönüllerimize bir ışık saç, kalbimize serin aşkınla bir huzur sal ve bizi Sana (cc) ulaştır, ulaştır ki bu beden bu canda beşeri sevgiye de yer koymasın. Senden (cc) başkasına kalbim kapalıdır.

Bu kalbe Senin (cc) aşkın kâfi ve yeterli. Başka aşka ben rest çeker, sinemi ummana sokar bir kaşık aşk çalarım gönlüme ve içinde Senin (cc) pak sevdanı içerim, kana kana

Beşeriyete açık zannettiğim bu kalp, beni derin bir akşamda yatağımın kuytusunda yakaladı. Kendine gel dedi, bu kalbe neler sığrdırmaya çalışıyorsun, dedi. O an aklım hayallerimin peşine düşmüşken şimdi hayallerim aklımın peşine düştü. Evet dedim, ne kadar da gayri ihtiyari davranmışım ve ne kadar da yanlış şeylere bir ağ atmışım.

Ama biliyorum artık, artık buldum Seni (cc) ve artık bu kalp beşeri aşka bir merdiven dayadı, bu merdiven Sana (cc) çıkıyor Rabbim! Sen Ehadsın, Samedsin, Gafursun, Rahimsin, Raufsun, Settarsın, Halıksın evet sen Halıksın, Sen (cc) aşkıda halk edensin Aşkının deryasında bu kitmirî çok görme Ya Rab!

Unutmayalım,

Güneşiniz neyse;

Dünyanız onun etrafında döner

Beşeri aşkı vesile-i muhabbet kılıp, ilâhi aşka gönlü yakan hicranla koşmanız ümidiyle

M. İnanç Eymen

Ama biliyorum artık, artık buldum Seni (cc) ve artık bu kalp beşeri aşka bir merdiven dayadı, bu merdiven Sana (cc) çıkıyor Rabbim! Sen Ehadsın, Samedsin, Gafursun, Rahimsin, Raufsun, Settarsın, Halıksın evet sen Halıksın, Sen (cc) aşkıda halk edensin Aşkının deryasında bu kitmirî çok görme Ya Rab!
Ben daha bulamadim :) Rabbim kendini tanıt bize :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri