Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sesiniz güzel mi ya hitabetiniz!

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Sesi Güzel Arkadaşlar Burada Mısınız?

Bakın Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem sizin için ne buyurmuş:

Müşriklere karşı malınızla, canınızla ve dilinizle cihat edin!

جَاهِدُوا الْمُشْرِكِينَ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَأَلْسِنَتِكُمْ ".

(Ebu Davud 2504. Darimî 2475)

Dilinizle cihat edin!

Sesiniz güzelse bununla cihat edin.
Güzel şiir yazma kabiliyetiniz varsa bununla cihat edin. Zira bazı muhaddisler şiir yazmayı da cihadın bir kısmı olarak saymışlardır.
İlahi söyleyebiliyorsanız cihadınız bu olsun.
Yazı yazabiliyorsanız cihadınız bu olsun.

Hitabetiniz çekici ise bununla cihat edin.
Animasyon yapma kabiliyetiniz varsa bununla cihat edin. Seslendirme ve ses taklidi yapabiliyorsanız bununla cihat edin.
Kitap yazma kabiliyetiniz varsa bununla cihat edin. Güzel ezanla, güzel kametle, güzel hutbe, güzel vaazla cihat edin.
Kur'an'ı güzel okuyorsanız onunla cihat edin!

Hangi kabiliyetiniz varsa onunla cihat edin. Kadınlar ve erkekler bu konuda eşittir. Kimin hangi özelliği varsa o özelliğini silah gibi, ok gibi, kılıç gibi, iha, siha gibi kullanmalıdır.

Murat Padak

Sesim sanmıyorum ama hitabetim iyidir ,aslında son bikaç sene önceye kadar öyle toplulukta filan konuşamazdım ,sesim değişirdi ,şimdilerde iyiyim ,demekki yapa yapa oluyormuş..
Öyle çok eğitim veriyorum ki alıştım ..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri