Haha aklıma bişi geldide neyse .. eski topraklarda diyor ya sallasan falancaya değer :haha: abi sende hafif eski toprak havası var var :haha: adamsın
seo olayına baya kafa yordum optimize etmek elbette güzel işe yarıyor ' ama bu emek verilmeden seo çalışma ayarı yapınca arama motorlarının dikkatini çekmiyor.. mesela seo için ayarlama yaparken temayı göz önünde bulundurmuyorlar .. ben bir araştırma yaptım.. ne kadar doğruyum ne kadar yanlışım bilmiyorum..
google'de etkin olmak için TEMA nın çok faydası var .. misal vericem.. V5 temasını kötülemek için demiyorum bütün özel temaların head etiketleri arama motorlarına kapalı.. şimdi google head etiketleini dikkate almadığını söylüyor evet almıyorda ama bu demek olmuyorki head etiketlerini dikkate almadığı için head etiketlerini görmesin... ve bu özel temalar default oldugunda veya seo için uygun yapıldıgında google amcamızın dikkatini fazlasıyla çekiyor... ve V5 temanın head etiketleri malesef gizlenmiş..
bu araştırmanım doğrulugunu kendi işlettiğim yer ile onaylıyorum ben.. 1 ayda 5 tema denemesi ve analiz yaptırdım ve bizzat google tolls searc motorundaki forumkalemi üyeliği ve diğer kendime aşt olanı karşılaştırdım... temadan dolayı bloklama var ..
bunu aşarız en başta copryt yerindeki linkleri düzenlemek gerekiyor.. Temamız yani burası v5 oldugu için ben müdahale edemiyorum.. ederim olmaz denileni kaldırır oraya kendi coprytımızı koyarım ama lisasn meselesimiz ne olur bilmiyorum..
bir ara aklıma geldide sana sormadan yapmadım bişey.
artı etiketler bu tür temalarda cidden çok önemli.
işin özeti seo uzmanıyım diyen bir kaç arkadaşa çalışmaların nedir diye sordum bana çalışma yaptıgı sitelerini attılar .. baktım ranklar güzel alexsa olarak sıralamada iyi.. ama attıgı siteler worpres ve bir kaç forum sitesiydi genel olmayan.. dedimki sen bu adresi bana attın ama ben o kadar araştırma yapıyorum konu paylaşmak için hiç karşıma çıkmadı.. yani ne bileyim forumkalemi bile benim karşıma çıkarken senin bu çalışma yaptıgın siteler yok.. acaba dedim seo yu siz biz yanlışmı anladık.. biraaz fikir alışverişi yaptık. daha öncesinden ilgim seoya kaymıştı zaten.. işin teknigini çözdüğüm için bu sözlük konusunu açtım
ve iznin olursa bu temanın copryt alanında oynama yapmak istiyorum..
Lisans olayında faydalanacağımız tema ile alakalı birşeyimiz kalmadı zaten yinede sana sormakta fayda var