Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sen neyi gözünde büyütüyorsun?

sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member.

Öyle işte,,,
FK Özel Üye
Ders çalışman gerekiyor, bir plan yapıyorsun; 500 soru çözmen 8 konu bitirmen lazım, önüne milyon tane kaynak yığıyorsun, sonra üç soru çözünce “yok yaaa ben bunu halledemem” deyip kalkıyorsun başından...
Temizlik yapman lazım, camlar, halılar, koltuklar, mutfak dolabı, banyo... bir anda temizleyip çıkman lazım işin içinden, bu yüzden bir türlü başlayamıyorsun...
Okumaya niyetlendiğin onlarca kitap var ama vaktim yok diye kapak açmıyorsun...
İbadetler... beş vakit namazdan biri kaçtı diye hepsini bırakıyorsun, hatim bir anda bitmedi diye bir sayfa açıp okuyamıyorsun... onlarca oruç borcun var, hepsini peşpeşe tutamam deyip birini bile tutmuyorsun...
Bir testi bitirmek, bir camı silmek, günde bir sayfa kitap okumak, bir gün borcunu tutmak... önemsiz bir adım gibi değil mi?
Hepsini bir anda yapacak gücün olmadığı için o ilk adımı hiç atamıyorsun. Azar azar olunca bitmiyor gibi...
Bir yerde okumuştum, bize ömrümüzün sonuna kadar yememiz gereken yemeklerin hepsini bir arada gösterip “ölene kadar bunların hepsini yiyeceksin” deseler strese girerdik, nasıl bitireceğimizi düşünürdük muhtemelen. Ama biz her öğün azar azar yiyerek bitireceğiz onu. Bir anda değil...
İşte gözünde büyüyen ve hep ertelediğin o iş her neyse dostum; şimdi başla... azar azar, yavaş yavaş ama sürekli ve sürekli...
Unutma “taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir.”

Sen neyi gözünde büyütüyorsun peki?

Şeyma Çekici

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri