Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Seçime doğru olası senaryolar neler? (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.
SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıkladı.

Bu açıklamadan sonra sosyal medyada en çok yapılan yorumlar şöyle oldu ;

Anne baba ve dedelerimizi kömürlüklere kapatalım, gurbetçiler oy kullandırmayalım...

Maşallah özgürlük naraları atan, demokrasi diyen ama kendi düşüncesinden başkasına yaşam hakkı tanımayan bu zavallılara aynı ülkede yaşamak zor işmiş...

Her kes için özgürlük herkes için adalet...
Biz biliyoruz ki en büyük despot, en büyük zalimler, baskıcı dayatmacı beyinler sol paradigmadan çıkar....

Oyların sayılmasını ve sonraki süreci merakla bekliyorum. Bana göre çok değişik bir seçim olacak bu. Her an her şey olabilir

@lacivertlacivert is verified member., bence çokta farklı olmayacak. Gönül isteri çok farklı olsun ama maalesef okadar beceriksiz bir muhalif kanat var ki, iktidarın artıklarından medet uman, iktidar ortağı attığında medet uman ve hala bir aday çıkaramayan zavallı bir muhalefet.
Kazansalar bile ne değişecek ki aynı zihniyetin artıkları ve onları bir araya getiren bir bileşke....

Çok şey beklememek gerek.

@QasemQasem is verified member., bilmiyorum abi, bu sefer muhalefet beceriksiz de olsa o beceriksizleri toplamaya çalışanlar var. O yüzden ben her şeyi bekliyorum.

Altılı Masa bir eksikle yola devam kararı aldı ve aday Kemal bey...
Bir çok senaryo dolaşımda ama ortada bir gerçek var, muhalefet hiç bukadar rezil olmamıştı.

Muharrem incenin adaylığı konusunda bir çok söylenti var, Meral hanımla birleşip aday olma düşünceleri falan fiilan...
Hazır ince ye sarmışken olası senaryo hakkında resmimi bırakayım :)
Kemal bey sonra...

muharrem ince'nin aday olması durumunda 2. tura kalacağını düşünen tayfa

IMG_20230305_163352.md.jpg

Hep söylemişimdir eleman yetiştirip partilere sızdırsan Meral Akşener performansı alamazsınız diye.. Yoksa öyle mi? 😏

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri