Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorumlayalım! Seçim anketleri gelmeye başladı!!! (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.
Yavaş yavaş anketler yapılmaya ve sözde anketlerde algı için dolaşıma sokulmaya başlanıyor...

Neler olur sizce..
Karşılaştığınız anketleri paylaşın üzerine konuşalım.

İsimsiz olanı Orc'nin

IMG_20230302_171348.jpg IMG_20230302_171335.md.jpg

az önce gazeti özlem gürsesi dinledim..
muhalafetin yerinde olsam seçimin ertlenmesini isterim diyor.. chp yakınlığı olana gazeteci..şaşırdım..

6 Lı masanın bırakın aday kararını daha kendi aralarındaki eşitsizliği çözemezken devlet idare edemeyecegini bu millet cok iyi anladı. Sözde anket gibi düsünüyorum bende Recep Tayyip Erdogan farkla bu seçimi kazanir ..

@Emir Şahin, çünkü adaydan anlaşamadılar, onuda geçtim hayatı sosyal medyadan öte göremeyecek kadar aptallar. Bir sosyal medya ordusu kurulmuş bunları pohpohluyor. Sokakta karşılığı yok bunun. Haliyle Kemal bey kimi koysak kazanır havasından faydalanarak adaylığını koymak istiyor. Buda haklı olarak gözlemci insanları korkutuyor. Çünkü Kemal bir çok seçimi kaybetmiş, yalancılıkla tavan yapan biri. Düşün yaf adam afad çadırı önünde ropörtaj yaparken afad buraya tek bir çadır bile göndermedi dedi. Hal böyle olunca gözlemciler korkar.

Erdoğan karşıtlığı üzerinden yürüyen bir propaganda var @EfuL!mEfuL!m is verified member. yani ineği aday gösterseniz veririm diyen Erdoğana kin besleyen bir kesim var. Haliyle AKP ye küsen umudunu yitiren kişide az değil hal böyle olunca her halukarda ben kemali bile koysalar ilk turda AKP iktidar olamaz. İkinci tura kalırsa zaten kaybeder.

Mesela kendimden örnek vereyim. Ben Erdoğana oy vermem. Şahsını severim. Ama AKP ahtapot gibi her yeri sardı, kurumları heryeri torpille liyakatsiz atamalarla perişan etti. Mükemmel yaptığı sistemi eski türkiyede ki hale getirdi. Perinçek ile kolkola girdi, MHP ile milliyetçi bir politika benimsedi. AKP yi AKP yapan tüm değerleri, kişileri saf dışı ettiler. Mesela ben asla vermem. Özellikle kadın kollarının Dilipak a karşı giriştikleri o iğrençlik nedeniyle bizim camiada kolay kolay kimse onlara güvenip sandığa gitmez. Yani ciddi bir prestij kaybı yaşıyor.
Uykum var yarın yazarım :)

@Emir Şahin, çünkü adaydan anlaşamadılar, onuda geçtim hayatı sosyal medyadan öte göremeyecek kadar aptallar. Bir sosyal medya ordusu kurulmuş bunları pohpohluyor. Sokakta karşılığı yok bunun. Haliyle Kemal bey kimi koysak kazanır havasından faydalanarak adaylığını koymak istiyor. Buda haklı olarak gözlemci insanları korkutuyor. Çünkü Kemal bir çok seçimi kaybetmiş, yalancılıkla tavan yapan biri. Düşün yaf adam afad çadırı önünde ropörtaj yaparken afad buraya tek bir çadır bile göndermedi dedi. Hal böyle olunca gözlemciler korkar.

Erdoğan karşıtlığı üzerinden yürüyen bir propaganda var @EfuL!mEfuL!m is verified member. yani ineği aday gösterseniz veririm diyen Erdoğana kin besleyen bir kesim var. Haliyle AKP ye küsen umudunu yitiren kişide az değil hal böyle olunca her halukarda ben kemali bile koysalar ilk turda AKP iktidar olamaz. İkinci tura kalırsa zaten kaybeder.

Mesela kendimden örnek vereyim. Ben Erdoğana oy vermem. Şahsını severim. Ama AKP ahtapot gibi her yeri sardı, kurumları heryeri torpille liyakatsiz atamalarla perişan etti. Mükemmel yaptığı sistemi eski türkiyede ki hale getirdi. Perinçek ile kolkola girdi, MHP ile milliyetçi bir politika benimsedi. AKP yi AKP yapan tüm değerleri, kişileri saf dışı ettiler. Mesela ben asla vermem. Özellikle kadın kollarının Dilipak a karşı giriştikleri o iğrençlik nedeniyle bizim camiada kolay kolay kimse onlara güvenip sandığa gitmez. Yani ciddi bir prestij kaybı yaşıyor.
Uykum var yarın yazarım :)
mhp ile mecburen ittifak yapıyor. malum akp oyu ½50 geçmiyor.
perinçek ile bir ortalığı olduğunu görmedim duymadım.
ama ak parti hükünin rusyayya yakınlaşması perinçeğin istediği politka..
reis abd karşında rusyayı ile işbirliği yaparak denge plikasıda izlemeye çalışıyor olabilir.
dilipak yüzünden akit gazetesi aboneliğimi iptal ettiridm.
dilipak irancı. irana ümit bağlamış dilipak..

@Emir Şahin, saadetin tamamı, AKP in önemli bir kesimi İrancı maalesef. Eski İslamcıların İran sevgisi normal ama Dilipakın bizzat bir çok çalışmasında bulundum. Adanaya defalarca konferans için getirdik özel dersler yaptık. İranı doğunun emperyalizmi olarak görüyor. Velev ki İrancı olsun, bizler, örneğin şahsım en son boykotunu Dilipakın ve Albayrak yüzünden bozdu. Hafi gençler bu seferde AKP ye oy verin, bu seferde solu sevindirmeyin biz onlarla içerde hesaplaşır hatalarını görmesini sağlarız dediler diye islami hareketin çok büyük bir kısmı sandığa gitti. İçine bulunduğum camia bunlardan biri.
AKP nin Rusya politikası ve Doğu bloğu politikası Hocadan sonra maalesef Perinçeklerin güdünümüne girdi.

Hayırlısı bakalım..

Eğer doğru bir okuma yaptıysam İyi parti masadan çekildi. Yani Kemale geçit vermeyecek yada masadan kalkacak.

Sonuç çok ilginç birinci parti başka parti zannıyla girdim konuya fktrip6

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri