Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Savaş Türkiye'ye sıçrarsa.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Savaş bizim ruhumuzda var..
Asla esareti kabul etmeyip savaşarak ölmeyi tercih eden millet olduk Tarih boyunca..
Rabbim esirgesin..

Şamil Basayev bir ropörtaj unda şöyle demişti ; Eğer Rusya’ya şimdi müdahale etmezseniz yarın tüm dünyanın başına bela olacaktır.

Gel gelelim Türkiye'ye sıçramasına.
Birgün sıçramaması için hiç bir gerekçe yok. Ve emin olun Azerbaycan o zamanda Rusya’nın yanında net durur. Satılmış milletlere çok güveniyoruz.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., Efsane Kartal Şeyh Şamil o günlerden bunun için uğraşmıştı gusel kesit Üstadım..
Bulasacak bize teğet te geçmeyecek tam içinde olacağız savaşın bu kaçınılmaz hakikat..
Bizim bizden başka dostumuz ülke olmayacak..

@SiyahSancaktaR, ümmet coğrafyası birbirine dosttur. Bizim bizden başka dostumuz yok argümanı milliyetçi, ırkçı faşizan bir slogandır. Ümmet coğrafyası geçmişte varını yoğunu göndermiş gelip bizimle sırt sırta çarpışmışlardı usta

@QasemQasem is verified member., ben dediğin argümandan uzak hakikat-i söyledim Değerli Üstadım dediğin dostluk tarihte kaldı ve tarihe baktığımız zamanda Biz dostluk gösterdik gerisinde hep sırtımızdan vurulduk..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri