Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Sağlık ocaklarında bebeklere yanlışlıkla koronavirüs aşısı yapıldı"

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl, sağlık ocaklarında bebeklere 'yanlışlıkla' koronavirüs aşısı yapıldığını öne sürdü.

Ekli dosyayı görüntüle 11461

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl, sağlık ocaklarında bebeklere 'yanlışlıkla' koronavirüs aşısı yapıldığını öne sürdü.

NTV’ye konuşan Prof. Dr. Kurugöl, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Zaman zaman yanlışlıkla bazı durumlar oluyor. Mesela başka bir aşıyla, hepatit b aşısıyla, kızamık aşıyla karıştırabiliyorlar sağlık ocaklarında. Küçük çocuklara Kovid aşısı yapıldığı oluyor. Biz böyle vakalarla karşılaştık.

Sizi temin ederim hiçbir yan etki olmadı bu kişilerde. Ve son derece iyi antikor oldu. 6 aylık bebekte, 1 aylık bebekte bile çok iyi şeyler oldu. Bunları da yayınlayacağız yakın zaman içinde çok ünlü bir tıp dergisinde. Küçük bebeklerde yüksek doz verseniz bile yan etkisi açısından bir sıkıntı olmuyor.”

Kaynak : Mepa News / Haber Merkezi

Bebeklerimin aşılarını bu sebeple doktorlarına yaptırdım.
Sağlık ocakları neden hep böyle ve bana güvenilir gelmiyor hatta doktorlarını da uzman doktor gibi göremiyorum Nm::

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Sağlık ocaklarina benimde güvenim yok açıkçası lakayıt bir ortam var ..
ilk aşımı orda vurdumdum yakın diye ne kimlik soran var ne başka itina..
Vurulmadan aşıyı inceledim öyle vurdurdum..
Sonra dedim ben bu kişi değilim arkadaşıyım aradan çıkardım kendimi donup kalırken onlar ben çıktım gittim :)

Ne kadar talihsiz bi açıklama ,normal bişeyden bahseder gibi.
Yanlışlıkla yapılacak bi aşı değil ki bu,hadi 1-2 tane yapıldı diyelim ki bu da uzak ihtimal ,bu aşılar 6 kişi olmadan yapılmıyor ki,nasıl bi yanlışlık olmuş olabilir aklım almıyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri