Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Sadyana hapishanesi (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
"Sadyana hapishanesinin derhal bir belgeseli yapılıp canlı şahitleriyle röportaj yapılmalı. Bu cânî vahşilerin zulmü tüm dünyaya duyrulmalı.İnsanlık suçu işleyen bu katil Esed yargılanıp yaşattıklarını yaşamalı !"

"Hapishaneyle ilgili değerlendirmelerde bulunan bir kişi, "Nazilerin toplama kampları gibi değil, Irak zindanları, Güney Amerika hapishaneleri gibi değil, başka bir şey bu.
Bir cezaevi değil burası, insanların işkence ile on yıllar boyunca cezalandırıldığı profesyonel bir devlet kurumu.

Dünyada bilinen başka bir örneği olduğunu sanmıyorum o yüzden de doğru tanımı yapacak bir isim veremiyorum.
Monitör odasından Yerin üç kat altındaki hücreleri görebiliyorlar ama girişini bulamıyorlar.

Kurtarılan mahkumlar, ülkeyi hala 2000 yılında ölen Hafız Esad yönetiyor sanıyorlar.
Akıllı telefonları hiç görmemişler.
Sistematik şekilde tecavüze uğrayan ve çocukları ile birlikte hücrelerde yaşamaya devam eden kadın mahkumlara ulaşılmış.

İşkence merkezinin civarında henüz kaç kişinin gömülü olduğu belirlenemeyen çok büyük toplu mezarlar tespit edilmiş.
Mahkumların bedenlerini ezip presleyen, sadece bu iş için imal edilmiş makineler bulunmuş.
İçerideki mahkumların önemli bir bölümü akıl sağlığını kaybetmiş, buna rağmen işkenceye devam edilmiş. Burası insan yapımı bir yer olamaz, burayı şeytan inşa etmiş gibi duruyor" dedi."

"Alçak Baas Zalimleri üç katlı Hapishane inşaa etmişler. Mazlumlar Cep Telefonu'nun icat edildiğini bilmiyorlar, Kâfir Baba Esed'in geberdigini bilmiyorlar,
Afedersiniz üç çocuk doğurdum diyor bir kardeşimiz, Babalarını tanımıyorum diyor.
Tayyip Erdoğan'ı duymamışlar,
Bir tanesi ne diyor duydunuz mu? 20 senedir
Ayaklarımı ilk defa görüyorum....aynaya bakıp donup kalanlar
Firavunu utandıracak işkence yöntemleri ile bir çok insan delirmiş, Henüz ulaşılamayan bölümler için Türkiye'den teknik destek istediler.
Çıkanlara ilk olarak Bisküvi ikram ettiler, adamcağız ağlayarak yirmi sene önce yemiştim en son diyor.
Haftada bir bir delikten sıvı birşey verirler ne olduğuna bakmadan temiz veya pis içerdik diyor.
İnsanları preslemek için tertibat kurmuşlar..
Firavun bu kadar yapmış mıdır emin değilim. Daha akıllara durgunluk verecek şeyler yaşanmış!!!
Binlerce mazlum kurtuldu. . "

Alıntı

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ve hala Suriyeliler neden ülkelerini terkedip kaçtı diyen insanlıktan nasibini almamış hayvandan aşağı insanlar var bu ülkede. Sanki ülke babalarının tapulu malı da onlardan izin alınarak insanlar alınacakmış havasında bu insan düşmanları, insanlıktan nasibini almayanlar. Mazlumlara düşman olanlar mazlumlara zulmedenlerden farksızdır. Bize ırağı Libyayı gösteren yavşaklara sesleneyim , siz Libya ve ırağı nekadar biliyorsunuz ? Nekadar kaldınızda dünüyle bugününü kıyaslayıp Suriyeyi Esad’ı arayacak diyecek kadar zalimleşiyorsunuz. Bir zalim devrildi , gerekirse bin can verilir bir zalim daha devrilir, kimse başkalarını daha kötüsü olacak diye başındaki kötüye boyun eğmeye mahkum edemez. Aklınızı bilginizi kendinize saklayın.

Yerli Şebihalardan gına geldi

Yaşatılan hiçbir işkenceyi es geçmiyorum fakat 20 yıl ayaklarını görememek nasıl bişi Allahım.
Amaçları tam olarak Müslüman olmalarımı benim beynim durdu idrak edemiyorum.

İnsanların insanlara yapmış olduğu akıl almaz işkencelerin, zülmlerin olduğu,
İnsanların insanlara daha ne kadar zarar verilebileceğinin idrakının yitirdiği ve kötülük demek hafif kaldığı yerlerden biri,,

Orası insanlardan temizlendikten sonra yerler bir edilsin yok edilsin izi dahi kalmasın İnşaallah,,,

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri