Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sadece 6 dakika boyunca kitap okumak.

Okumak hayattır, yeni bir dünyaya hem zihinsel hem bedensel hem ruhsal kapı aralamaktır.

Elinize aldığınız her kitap, limana yanaşmış bir gemiyle deryaya açılmak yeni yerler keşfetmek gibidir.
Yeni kıtalar, yeni ülkeler, yeni kasabalar, yeni çiçekler, yeni insanlarla zamanda yolculuk demektir.
Bazen Moskova’da, bazen Beyrut’tasın ...
Kimi zaman Şam'a dayandığını kimi zaman Losangeles te gezdiğini görürsün...

Yani demem o ki...
Okumamak ölü bir hayat sürmek anlamsız yaşamaktır...

Okuduğum kitaplar ilgimi çekmiyor gibi okuma alanım kayboldu sanırım eskisi gibi okunmuyor her kitap

@ZiLaN, yok yaf ne felsefesi...
Felsefe okumak için önce kitap kurdu olmak sonrada rahat kafaya sahip olmak gerek.
Bu konuda ciddiyim.
Kitap kurdu olabiliriz ama bizlerin kafası çok rahat olmaz.
Bu sıralar hatta uzun zaman oldu felsefi metin okumuyorum.

Biraz daha aykırı batı edebiyatına yönelik yada fantastik romanlar okuma.
Hint mitolojisi ve Yunan mistik hayatı anlatan romanları okumak diyebilirim.

@QasemQasem is verified member., bence siz beni kandırmak ama hadi bakalım söyleyin bakarım ben yabancı yazar okudum iki tane yarım bıraktım sarmadı hiç haberiniz olsun ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri