FK Haberler Saçma Meteoroloji Haberleri (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı ZARiP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fotograf ve Video Galerisi (Meteoroloji)
Burada meteoroloji adı altına saçma sapan haber yapanları paylaşmayı düşünüyorum, teşekkür ederim :gl5:

Son düzenleme:
zarip delirdi kaçın ? aynı ben tıpa tıp haha. ya 2008 de diyorlardı avrupanın en iyi tahmincileri türkiyede tüm tahminler tutuyor diyorlardı öyle birşey varmıydı cidden

2008'de üni 1'deydim hazırlık ingilizce ile uğraştığım için hiçbir şeyden habersiz yaşıyordum :)

Mutlaka sizlerinde dikkatini çekmiştir.
Yağmurlu bir haber yaparken neden hep kadın figürü öndedir.
Keza sıcaklıklarda da öyledir.
Su içen aplaları göz önünde bulundururlar ve bunu haber yapan insanlar hep 345345 adım öndedir kadın hakları savunuculuğu yaparken.

Ekli dosyayı görüntüle 2640

Son düzenleme:
Kendi aklınca bize gönderme yapmış sanki bu arkadaşlar.
N'apalım tahmin yapmayalım mı şimdi ne diyon :)
Bu arada İstanbul bölge müdürlüğünün misafirhanesine yıldırım çakıyor paratoner toprağa salıyor ve hiçbir maddi cana zarar gelmiyor.
Ama şu kafaları neye çalıştığını anlamadığım kişiler böyle salakça haber yapmaktan kendilerini alıkoymuyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 2984

Bugün yoğun tozdan camı pencereyi açamadık, yarın 1985 kışı geliyor, mart ayı 1987 martı gibi olabilir, olmazsa da 2011 martı veririz abilerime, 2022 de Boğaz donacak, buzul çağı geliyor...
Meteoroloji berberlerin eline geçti, hepinize hayırlı traşlar..

Ekli dosyayı görüntüle 7033

Kar İstanbul'u fena vuracak! En net tarih verildi

Türkiye, sonbahar mevsiminin son günlerini yaşarken, havalar yavaş yavaş değişiyor. İstanbul, Bursa, Bolu, Kocaeli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir gibi yerler ocak ayında yoğun bir kar yağışı etkisi altında olacak. Şehir merkezlerine kar yağışlarının 10-15 Aralık gibi başlayacağı da öngörülüyor.

* * *
Merak ediyorum hangi meteoroloji uzmanı bunu söylüyor, peki bundan bizim neden haberimiz yok :gls:
Habercilik yapacağız diye insanların akıllarıyla oynuyorlar.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bir de bu var, bu adamı hem bölge müdürümüz hem nöbet esnasında bizi aradığında gereken uyarıyı yapıyoruz ama adam susmuyor :gls:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri