Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Haberler Saçma Meteoroloji Haberleri

Burada meteoroloji adı altına saçma sapan haber yapanları paylaşmayı düşünüyorum, teşekkür ederim :gl5:

Son düzenleme:
zarip delirdi kaçın ? aynı ben tıpa tıp haha. ya 2008 de diyorlardı avrupanın en iyi tahmincileri türkiyede tüm tahminler tutuyor diyorlardı öyle birşey varmıydı cidden

Mutlaka sizlerinde dikkatini çekmiştir.
Yağmurlu bir haber yaparken neden hep kadın figürü öndedir.
Keza sıcaklıklarda da öyledir.
Su içen aplaları göz önünde bulundururlar ve bunu haber yapan insanlar hep 345345 adım öndedir kadın hakları savunuculuğu yaparken.

Ekli dosyayı görüntüle 2640

Son düzenleme:
Kendi aklınca bize gönderme yapmış sanki bu arkadaşlar.
N'apalım tahmin yapmayalım mı şimdi ne diyon :)
Bu arada İstanbul bölge müdürlüğünün misafirhanesine yıldırım çakıyor paratoner toprağa salıyor ve hiçbir maddi cana zarar gelmiyor.
Ama şu kafaları neye çalıştığını anlamadığım kişiler böyle salakça haber yapmaktan kendilerini alıkoymuyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 2984

Kar İstanbul'u fena vuracak! En net tarih verildi

Türkiye, sonbahar mevsiminin son günlerini yaşarken, havalar yavaş yavaş değişiyor. İstanbul, Bursa, Bolu, Kocaeli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir gibi yerler ocak ayında yoğun bir kar yağışı etkisi altında olacak. Şehir merkezlerine kar yağışlarının 10-15 Aralık gibi başlayacağı da öngörülüyor.

* * *
Merak ediyorum hangi meteoroloji uzmanı bunu söylüyor, peki bundan bizim neden haberimiz yok :gls:
Habercilik yapacağız diye insanların akıllarıyla oynuyorlar.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri