Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sabah İnsanları (1 Görüntüleyen)

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Puan 113
Çözümler 0
YarenYaren is verified member.
Herkese hayırlı sabahlar
Sabahın erken saatlerinde uyandım ve buradayım ,bu her sabah böyle değil elbette ,uykuya yenik düştüğüm zamanlar da oluyor .
Sabah insanı olabilmek ,güne erken başlayıp verimli kullanabilmek çok önemli.
Nasıl sabah insanı olunura gelmeden önce sahaları neden yorgun uyanıyoruz ona bakalım.Ekli dosyayı görüntüle 5768Ekli dosyayı görüntüle 5769
Sabah insanı olmak için bu maddelere dikkat etmek gerek ,onlara da bakalım ;)
Ekli dosyayı görüntüle 5770Ekli dosyayı görüntüle 5771Ekli dosyayı görüntüle 5772

Kafein tüketimi uyku kalitemi düşürüyor. Ama onun dışında ben sabah insanıyım. Güne dinç başlayan ve dinç devam eden biriyim.

İyi bir uyku güne sağlam başlamanın ve gün içinde zinde olmanın en iyi yoludur.

Sabah insanı olmam için aklımın boş olması şart yoksa 2 saatlik uyku bile beni 24 saat dinç tutar..

Kaliteli bir uyku ve sabah planlanan uğraş beni zinde tutuyor ah birde sabah namazı sonrasını uykuyla geçirmesem Ss)))

Ayy bu benim herkes uyurken ayda 20 gün güneşin doğuşuna şahit oluyorum

Sabaha beni heyecanladıracak her olay için alarma ihtiyac duymam.
Çok güzel paylaşım ?

20201109_072618.jpg

Uyku hesaplayıcı uygulama. Birde bunu deneyeyim :)

(Sabah insanı olmadığımı çok belli ettim sanki :D )

sabah uyanamayan bir ben :D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri