Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem RTÜK Başkanı Şahin: Aile kırmızı çizgimizdir

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry

Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, RTÜK'ün kırmızı çizgileri konusunda ihlal olduğunda gereğinin yapılacağını söyledi.

Ekli dosyayı görüntüle 11491

Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, TRT'nin çevrim içi söyleşisine konuk oldu.
Kurul'a 2020 yılında 180 bin şikayet başvurusu yapıldığını söyleyen Şahin, RTÜK'ün kırmızı çizgilerini anlattı.
"RTÜK'ün kırmızı çizgisi çocuklardır diyoruz, kadına yönelik şiddettir diyoruz, engelli ve dezavantajlı gruplardır diyoruz, ailedir diyoruz. Bunlar bizim kırmızı çizgilerimizdir. Bunlarla ilgili eğer bir ihlal varsa yapacağımız işlemler devreye girer, gereğini yaparız.

"Dijital mecralar desteklenmeli"

RTÜK
Başkanı Şahin, Z kuşağını anlamak için araştırmaların yapıldığını söyledi.
Türkiye'de televizyon yayını yapan dijital mecraların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.
"Biz hiç bir uluslararası bir kuruluşu Türkiye'de faaliyet göstermesini engellemeyiz, tam aksine onların
Türkiye'de bulunmaları için destekleriz."

"TRT'yi tebrik ediyorum"

RTÜK Başkanı Şahin, TRT'nin yayıncılık alanındaki başarısına da değindi.
TRT'nin kendi iç mekanizmalarının varlığının çok önemli olduğunu buluyorum. Yayıncılık alanında bu kadar büyük bir devin bu kadar geniş alana hitap eden bir devin az bir hatayla işi götürmesinin kendi otokontrol sistemine bağlıyorum. TRT'yi de tebrik ediyorum efendim.

Kaynak : TRT Haber

Ebubekir Şahini takdir ediyorum. Şu Atv yede bir el atsa varya ozaman takdire şayan olur. Atv nin sanki dokunulmazlığı var. Ailenin köküne kibrit çakan yayınları var...
TRT gerçekten son bir kaç yıldır mükkemel işlere ve yayınlara imza atıyor. Bize erotizim, ahlaksızlık ve küfür olmadanda mükemmel yapımlar ortaya konabileceğini gösteriyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri