Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler “Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry

“Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”​

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin kendisini ne sanıyor?​

HAKSÖZ HABER

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde görev yapan belediye çalışanı bir kadına Belediye Başkanı Yaşar Şahin tarafından mobbing uygulandığını gösteren görüntüler sosyal medyaya düştü.
İnsanın midesini bulandıran bir üslupla belediye çalışanlarının sendikadan ayrılmasını isteyen Şahin buna karşı gelenler çalışanları ise tehdit ediyor. 2019 senesinde yaşanan olayın görüntüleri geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıdı. “Başkana karşı gelecek kadar cesaretlisiniz... Kim öğretti lan size bunları. Çık dışarı, terbiyesiz” diyerek seviyesizliğini gösteren Şahin'in bu yaptıkları karşısında bir yaptırıma uğrayıp uğramayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz!
Yaşar Şahin’in hakaret ve tehditleri karşısında vakarlı duruşundan geri atmayan Sevinç Karaca isimli işçinin işine son verildiği öğrenilirken akıllarda Karaca’nın şu sözleri kaldı: “Rızık Allah’tan Başkanım, belediyeden değil!”
İşten çıkartılması üzerine açtığı davayı kazanarak işine iade edilen Karaca yaşanan süreci şu cümlelerle özetleyerek yakın siyasi tarihin kısa bir özetini sunuyor: "Valinin, kaymakamın, AK Parti milletvekillerinin, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin haberi var bu olaydan. Hepsine başvuru yaptım bunların ben. Hiçbir bana sahip çıkmadı, bana inanmadılar. Ben bu görüntüleri sendika avukatı aracılığıyla aldım. 'Ben AK Partiliyim, bu parti zarar görsün istemiyorum' dedim. AK Partili vekile söyledim, bana inanmadı.
İşe iade devasını kazandım. Şimdi onların itiraz süreçleri var. Onları bekliyoruz. Şimdi bize, 'paralarını taksit taksit öderim ama onları işe almam' diye haber gönderdi."

Ömer ' ler arayanlara gelsin ..

Hem Güldürüyorsunuz bu söylemlerinizle / diğer yandan gücünüzûn yettiği gariban insanları da üzüyorsunuz/ ezmeye çalışıyorsunız..

CHP/ iP li belediyeleri yerden yere vurmayı marifet sayanlar / HDP li belediyelere Kayyum arayanlar / kendi partilerinden olanlara ise sessiz kalmayı tercih ediyorlar ...

Kafanızı kumdan çıkartıp Etrafa göz atmazsanız ANAP in akıbetini yaşarsınız ..bu böyle biline ..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri