Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum/Analiz Rifat Hisarcıklıoğlu da mı dış güçlerin adamı? (1 Görüntüleyen)

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Puan 113
Çözümler 0
Katılım
3 Mar 2021
Mesajlar
8,513
Tepkime puanı
27,520
Puan
113
Konum
Siirt
MevaMeva is verified member.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, piyasalardaki son duruma ilişkin açıklama yaptı.

Screenshot_20211218_122314.jpg

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, siyasi olarak cari iktidara yakın bir isim. Hisarcıklıoğlu’nun AK Parti’ye zarar vermek isteyeceğini falan kimse söyleyemez. Bugüne kadar Hisarcıklıoğlu’nun eleştirel bir tutum takındığı da çok bilinen bir şey değil.

Bu girizgahı yapmamızın sebebi iktidarın ekonomide attığı adımları eleştiren kimselerin genellikle “muhalefete çalışmak” suçlamasıyla karşı karşıya kalmasından kaynaklanıyor. Daha ileri götürüldüğünde “faizci, dış güçlerin adamı” vb. çirkin yakıştırmaların da kullanılabildiği herkesin malumu. Troll mantığıyla hareket eden iktidar medyası bunu çok sık yapıyor.

İş adamı kimliğiyle bilinen Rifat Hisarcıklıoğlu iktidarla siyasi çekişme içinde olan birisi değil. Daha evvel dediğimiz gibi iktidara siyasi olarak da yakın bir isim olduğu pekala söylenebilir. Durum böyleyken Hisarcıklıoğlu’nun son açıklamalarını nereye koyacağız?

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye birçok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor. Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz."

Döviz kurlarının seviyesinden şikayet eden Hisarcıklıoğlu, istikrar için acil önlem ve öngörülebilirlik istiyor. TOBB Başkanı ekonominin gidişatından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken iktidarın politikalarını da eleştirmiş oluyor. Şimdi sormak istiyoruz: Rifat Hisarcıklıoğlu da mı dış güçlerin adamı?


Kaynak: Haksöz Haber
 
Hükümet neredeyse tamamı trol pelikancı bir zihniyete büründü.
Gerçeği ya görmüyor ya görmezden geliyor.
Ülke ciddi anlamda batıyor.
Paramız kuzey afrika parasından bile değersiz bir Hale geldi.
Bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum.
Lakin bir çok işletme durmakla karşı karşıya...
 
Gerççekten zor zamanlar her.zaman artık geçmişin hayali ile yaşamak oldu hayatımız..
Çünkü sağlıklı bir gelecek yok !...
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri