Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Restorasyondan sonra çöktü!.

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Rize'de 300 yıldır çökmeyen tarihi köprü restorasyondan sonra çöktü!
Devlet 400 bin TL’ye ihale etmiş. İhaleyi alan firma 200 bin TL’ye taşerona veriyor, taşeron da Ordu'lu bir ustaya 100 bin TL’ye yaptırıyor.
Ordu'lu usta da bu işten 50 bin TL kazanıyor…

IMG_20210924_192914.jpg

Screenshot_20210924-192634.md.jpg

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Maalesef kötü bir zincir silsile-isi ve hepimizi üzüyor yara alıyoruz..

İhale bedelini nasıl belirliyorlar ki ?
belirledikleri malzemeleri odemeyi yaparken denetlenmeden mi ödeme yapılıyor?.Nasıl bir sorumluluktur soruşturma açilmiş mı peki ? Inanasım gelmiyor,yalandır diyesim var :((

@Dil-figar, Maalesef ülkemizde denetim mekanizması yok. Ben Eczaneyle beraber inşaat işleride yapıyordum. Bir iki devlet ihaleside almıştım küçük işlerdi. Ama kimse asla denetime gelmedi. İş kabulünde gelip bakmadılar bile. Üstün körü bir eleman gelip imza atmıştı. Ödememizi aldık. Adana belediyesine iş yaptım. Cem evi yapmıştım. Çok çok büyük bir yerdi. Onlarda hakeza öyleydi.
İhale fiyatına gelince ya en uygun fiyatlı olana yada adamı olana veriyorlardı. Ben referans işle almıştım. Referans olarak verdiğim iş sayesinde almıştım. Fiyatlar ortalama aynıydı ihalede...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri