Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dizi Analiz Prison Break

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
IMG_0882.jpeg

Prison Break

Mantık hataları tavan yapsada oldukça sürükleyici.
Çokça kısır döngü yaşanan dizide Ölen insanların yeniden diziye eklenmesi diziyi çok kötü bir hale getirmiş. Dünyanın en korunaklı cezaevinden çıkmayı başaran kişiler nedense Yemen gibi kara düzen ile işleyen cezaevinden çıkamıyorlar.

Dizi sürekli aynı senaryonun tekrarlanması ile devam ediyor, kadrolar neredeyse ölümsüzleri oynuyor, öldükçe zombi gibi diriliyorlar.

Scofield ve ekibi neredeyse düz duvara tırmanıyor ama ne içişleri ne istihbarat birimlerine yakalanmıyor , polis ve asker onları yakalamakta çok başarısızlar.

Filmin en can sıkıcı yerleri Sonunda anneleri ile savaşan çocuklar ve eşini düşmanın yatağına sokan ultra zeki bir aptal.
Ve Tüm istihbarat ağını elinde tutan kişinin sadece iki adamı olmasıda oldukça ilginç…

Uzadıkça can sıkan bir dizi oldu ilk iki sezonu zevk ile izledim

Dizi puanım : 10/6

Sanırım Bende 2. Sezonda mı 3. sezonda mı pes ettim çok kötü sahneleri olan bir dizi psikolojim tam olarak bozulmadan bırakmam iyi oldu:)

Vayy arkideşşş benden hariç herkesler izlemiş,, 😳🤭

Çok ölümlü, psikolojiği bozan filmleri, dizileri sevmiiim😒

Merak uyandırıcı, insanlara bir şeyler katan varsa haber verin 🙃

Zaten Qasem de 6 puan vermiş 😒🤭

@AsyAAsyA is verified member. bu aralar pek bakamıyorum,, olunca haber veririm sana,, 🌹🙃

Zaten dizi oldu mu sonunu getirmek istiyorum 🤭
Biii film olarak ekran resmi alıyorum bakalım ne zamana izlerim 🤭

Bu konuda sanırım @QasemQasem is verified member. izlemeye daha müsait dimi🧐
Duydun zilin sesini mümkün olduğunca ekler misin izlediğin dizileri 🙃

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri